Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb spectaculos pregătit United. Pe cine "sacrifică" englezii pentru Bale

Schimb spectaculos pregătit United. Pe cine "sacrifică" englezii pentru Bale

Real Madrid

Comentarii

Conform "Manchester Evening News" cei de la United sunt gata să ofere un schimb senzaţional în această vară.

Clubul englez este pregătit să-l ofere pe Paul Pogba la schimb pentru Gareth Bale. Conform cotidianului spaniol, Don Balon, Jose Mourihno ar contempla asupra acestei mutări  ce ar urma să aibă loc în această vară pe Old Trafford.

Aducerea lui Gareth Bale ar fi un vis devenit realitate pentru Mourinho, iar acesta este dispus să facă tot ce ţine de el pentru venirea internaţionalului galez.

Pentru aducerea lui Bale, englezii doresc să-l ofere în schimb pe francezul Pogba şi o sumă de bani, totul pentru a mulţumi clubul din Madrid.



Mijlocaşul francez ar vrea sa plece de la Manchester United dupa ce relatia sa cu Jose Mourinho s-a deteriorat. Paul Pogba are 25 de ani si joaca la Manchester United din 2016, cand a fost adus cu 105 milioane de euro de la Juventus Torino.

De partea cealalta, Gareth Bale (28 de ani) a ajuns la Real Madrid in 2013, de la Tottenham Hotspurs, in schimbul a 100 de milioane de euro.

Interesul pentru galez al vice-preşedintelui de la Manchester United, Ed Woodward, este bine cunoscut încă din 2013, dar jucătorul a plecat de la Tottenham la Real Madrid. Însă rămane de văzut dacă acest schimb va avea loc înainte ca cei de la Real Madrid să anunţe noul antrenor.

Afla mai multe despre: balepogbaunitedtransferschimbreal madrid 

viewscnt
Articole similare