Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb surpriză în Liga 1! Gigi Becali îl poate da la schimb pe Gnohere pentru un super transfer

Schimb surpriză în Liga 1! Gigi Becali îl poate da la schimb pe Gnohere pentru un super transfer

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, a anunţat că negocierile pentru transferul lui Chindriş la FCSB au intrat momentan în impas.

Finanţatorul echipei revelaţie a sezonului actual din Liga 1, FC Botoşani, a anunţat la Realitatea Sportivă că momentan, discuţiile pentru transferul lui Chindriş la FCSB s-au blocat.

Iftime a mărturisit că fotbalistul este dorit în două campionate puternice din Europa şi a răspuns pe un ton amuzant atunci când i s-a propus în direct de către moderatorul Claudiu Giurgea, un schimb între Chindriş şi Gnohere:

"Deocamdată este în suspans. Am blocat în Săptămâna Patimilor discuţiile, iar varianta nu este una de actualitate pentru Chindriş. E adevărat că sunt şi alte oferte. Sunt discuţii in Spania şi Belgia, dar rămâne să vedem. În pustiu nu faci risipă de apă. Sunt câteva chestiuni de discutat, dar vom vedea. Un schimb Chindriş - Gnohere? Greu să-l scoată Dugandzic. Nu e o variantă pentru noi până nu îl vând pe Duganzdic. Nu înseamnă că e un jucător rău, dar nici nu cred că în contextul ăsta el ar alege să vină la Botoşani" a declarat Iftime, pentru sursa citată.

Gnohere susţine că are încă un an de contract cu FCSB

Şase nume a avut Gigi Becali pe lista neagră, iar toţi cei şase jucători au fost băgaţi în şomaj tehnic de patronul vicecampioanei României. Cristi Bălgrădean, care a semnat deja cu CFR Cluj, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Adi Popa, Alexandru Stan şi Harlem Gnohere sunt fotbaliştii pe care Gigi Becali nu vrea să-i mai vadă în lot şi în sezonul următor, astfel că au fost trecuţi în şomaj tehnic.

Aflat în goana după reducerea cheltuielor pe vremuri de pandemie, Gigi Becali l-a inclus şi pe Harlem Gnohere pe lista neagră, având în minte faptul că îi expiră contractul în această vară şi scapă oricum de el. Aşa că în aceste luni de pauză, Becali l-a plasat pe francez în şomaj tehnic. Doar că lucrurile nu stau chiar aşa.

Harlem Gnohere şi-a adus aminte, sau ştia deja, că a semnat un contract nou cu FCSB în 2018, care se întindea pe trei ani, adică până în vara lui 2021, lucru semnalat şi de site-ul oficial al echipei, pe 10 noiembrie 2018.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 6 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Gnohere în cele 21 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalignoherechindriş 

viewscnt
Articole similare