Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbă staff-ul pe bandă rulantă: Novak Djokovic a renunţat şi la serviciile cehului Radek Stepanek!

Schimbă staff-ul pe bandă rulantă: Novak Djokovic a renunţat şi la serviciile cehului Radek Stepanek!

Tenis

Comentarii

Tenismanul sârb Novak Djokovic, fost nr. 1 mondial, a anunţat că renunţă la serviciile cehului Radek Stepanek, la câteva zile după ce a încheiat colaborarea şi cu americanul Andre Agassi, relatează agenţia Reuters.

''După Miami, Novak Djokovic şi antrenorul său Radek Stepanek au decis să-şi încheie colaborarea'', se arată pe site-ul www.novakdjokovic.com.

Djokovic, nr. 13 ATP în prezent, a pus capăt colaborării cu Andre Agassi săptămâna trecută, în contextul în care jucătorul sârb cu 11 Grand Slam-uri în palmares nu a reuşit să revină în acest an la nivelul său obişnuit după o pauză lungă cauzată de o accidentare la cot. Agassi s-a alăturat staff-ului lui Djokovic în mai 2017, înaintea turneului de la Roland Garros, iar Stepanek în noiembrie 2017.

După succesul său de la Roland Garros în 2016, jucătorul sârb a arătat o îngrijorătoarea scădere de formă, care a culminat cu accidentarea sa în sferturi, la meciul cu Tomas Berdych de la Wimbledon. După eliminarea sa în optimi la Australian Open, Novak a decis să se opereze la cot, dar a fost apoi eliminat încă din primul tur la Indian Wells şi Miami.

Afla mai multe despre: djokoviciradek stepanekdecizieantrenor 

viewscnt
Articole similare