Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbă Şumudică echipa în Turcia? Fanii unei echipe mari îl cer pe banca tehnică: "Sunt pe lista scurtă!"

Schimbă Şumudică echipa în Turcia? Fanii unei echipe mari îl cer pe banca tehnică: "Sunt pe lista scurtă!"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) ar putea schimba echipa în Turcia. Fanii lui Trabzonsport îl cer pe antrenorul român la echipă, iar Şumudică a spus că este interesat să ajungă la o echipă mare din "Ţara Semilunei", însă mai are un an de contract cu Gaziantep FK, nou promovata în Superligă şi fără emoţii la retrogradare în primul său sezon din liga de top a Turciei.

Şumudică are parte de un sezon foarte bun cu Gaziantep FK, o echipă nou promovată pe care a transformat-o în formaţie de mijlocul clasamentului. Având în vedere faptul că Gaziantep e la primul său sezon în prima ligă turcă, rezultatele obţinute cu Marius Şumudică la cârmă au atras atenţia asupra tehnicianului român şi a staff-ului său.

Tehnicianul a recunoscut că e pe lista scurtă a lui Trabzon şi a spus că e măgulit de interesul turcilor, dar deocamdată totul este la nivel de zvon. "Eu mai am un an de contract, îmi doresc să continui aici. Nu sunt ipocrit, nu pot nega faptul că mi-aş dori să ajungă la o echipă mare. Deocamdată este la nivel de zvon. Sunt pe o listă scurtă, dar... Pot să mă mândresc cu lucrul acesta. În Europa, în momentul de faţă, sunt foarte puţini anternori care antrenează. Mai este Gâlcă, care a promovat şi îl felicit. Probabil, rezultatele i-au făcut pe cei de la Trabzon să se gândească la noi", a spus Marius Şumudică, la ProSport LIVE.

Gaziantep FK, locul nouă în clasamentul din Turcia la primul sezon, cu Şumudică pe bancă!

Marius Şumudică a fost instalat pe banca tehnică a lui Gaziantep FK în vara trecută, iar cu câteva transferuri a făcut echipa să joace foarte bine şi să nu aibă emoţii la retrogradare în primul său sezon din Superliga turcă. Sezonul se încheie pentru Gaziantep FK, care se clasează pe locul nouă, cu 43 de puncte, cu o etapă înainte de finalul stagiunii.

La Gaziantep FK joacă românii Alin Toşca şi Alex Maxim, dar şi fostul fotbalist de la FCSB, Junior Morais.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fktrabzonsporlistaechipa 

viewscnt
Articole similare