Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbă Teja sistemul la FCSB? Decizia va fi luată în stagiul din Spania: "Vreau să arăt mai mult pe teren"

Schimbă Teja sistemul la FCSB? Decizia va fi luată în stagiul din Spania: "Vreau să arăt mai mult pe teren"

FCSB

Comentarii

Referitor la presiunea la care va fi supus din partea finanţatorului echipei, Gigi, Becali, Teja a spus că oriunde ar fi activat ar fi existat o astfel de stare, pentru că toţi patronii vor rezultate.

“Presiune există peste tot şi la Gaz Metan după trei etape eram înlocuit cu Flavius Stoican. Şi la Liga a II-a e presiune, pentru că peste tot se vrea rezultate. Pentru un antrenor am ştiut foarte bine de la început în ce ne băgăm şi ştim foarte bine ce riscuri există. Presiune există peste tot, cu ctât mai mult la echipele mari, uunde trebuie să câştigi fiecare meci. Mi-a asumat responsabilitatea. 

Responsabilitatea este a mea pentru tot ceea ce se întâmplă. Fiecare are o părere, eu vreau să arăt mai mult pe teren. Nu ştiu dacă voi schimba sistemul de joc, deocamdată vom continua cu acest 4-2-3-1. Eu sper ca echipa să aibă un joc bun şi rezultate ca toată lumea să fie mulţumită”, a spus Teja.

Lotul pregătit de Mihai Teja va pleca în Spania, unde va efectua un cantonament până pe 24 ianuarie, la Hotelul Melia Marbella Banus.
 
FCSB va disputa în Spania trei partide amicale:
- 17 ianuarie - FCSB - FC Lucerna (Elveţia)
- 20 ianuarie - FCSB - Shanghai Greenland Shenhua (China)
- 23 ianuarie - FCSB - FC Dinamo Kiev (Ucraina)

 

Afla mai multe despre: sistem. tejafcsbdecizie 

viewscnt
Articole similare