Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de antrenor în La Liga. A fost în cărţi pentru a prelua Real Madrid, dar semnează cu Celta Vigo

Schimbare de antrenor în La Liga. A fost în cărţi pentru a prelua Real Madrid, dar semnează cu Celta Vigo

Real Madrid

Comentarii

Înfrângerea suferită de Celta Vigo la Ipurua l-a condamnat pe antrenorul Miguel Cardoso. Galicienii vor avea un nou antrenor începând de săptămâna viitoare.

Este vorba despre fostul mare jucător de la Real Madrid, Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo ”Michel”. Acordul dintre Celta şi fostul tehnician de la Sevilla, Marseille şi Getafe este total, scrie cotidianul AS.

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani revine în La Liga după ce în sezonul 2017-2018 a antrenat-o pe Malaga. De-alungul carierei sale începute în 2005, Michel le-a mai pregătit pe Rayo Vallecano, Real Madrid Castilla, Getafe, Sevilla, Olympiacos Pireu, Marseille şi Malaga. După demiterea lui Julen Lopetegui de la Real Madrid, numele lui Michel a fost vehiculat pe banca tehnică a puternicei grupări madrilene.

Michel este un simbol al Realului, evolând în celebra formţie a anilor 80 denumită ”Quinta del Buitre”. 404 meciuri are Michel ca fotbalist la Real Madrid şi 107 goluri. Fostul mare mijlocaş spaniol are şi 66 de selecţii în naţionala Spaniei între 1985 şi 1992.

Ca antrenor, Michel a câştigat trei titluri în Grecia cu Olympiakos Pireu, dar şi Cupa Greciei.

Afla mai multe despre: michella ligacelta vigo 

viewscnt
Articole similare