Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de antrenor în Liga 1. Prima reacţie: "Totul este gata! Ne-am înţeles!"

Schimbare de antrenor în Liga 1. Prima reacţie: "Totul este gata! Ne-am înţeles!"
Comentarii

Ultima echipă clasată din Liga 1, Academica Clinceni, are un nou antrenor. Adrian Falub a anunţat că s-a înţeles cu echipa din Ilfov.

Continuă schimbările la Academica Clinceni

Academica Clinceni se chinuie de câteva zile să scape de Ionuţ Chirilă, cel care nu a câştigat pe banca echipei care a ajuns în play-off, în sezonul trecut. Antrenorul a cerut toate salariile, până la finalul contractului, în timp ce conducerea a refuzat şi i-a oferit cu mult mai puţin. 

Se pare că lucrurile s-au reglat, în cele din urmă, iar oficialii s-au înţeles cu noul antrenor. Adrian Falub revine în Liga 1 după doi ani. El era liber de contract din iunie, atunci când a plecat de la CSM Reşiţa. 

Falub trebuie să salveze echipa de la retrogradare şi se gândeşte, deja, cum va întări echipa în pauza de transferuri din iarnă. 

„Totul este gata! Ne-am înţeles! Marţi voi fi prezentat într-o conferinţă de presă. Obiectivul este evitarea retrogradării, sperăm să reuşim asta. Transferuri? Mai sunt trei meciuri în acest an, după care ne vom pune la masă să vedem ce e de făcut”, a spus Adrian Falub, pentru ProSport.

Clubul Academica Clinceni a anunţat, miercuri, numirea foştilor fotbalişti, Augustin Călin, în funcţia de director sportiv, şi Sabin Ilie, ca team manager, precum şi schimbări la nivelul conducerii tehnice.

Afla mai multe despre: adrian falubacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare