Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de generaţii. Doi jucători legendari din Premier League sunt favoriţi să antreneze la Newcastle United

Schimbare de generaţii. Doi jucători legendari din Premier League sunt favoriţi să antreneze la Newcastle United

Premier League

Comentarii

Newcastle United s-a despărţit doar în urmă cu câteva zile de Rafael Benitez şi primele două nume de pe lista "coţofenelor" sunt două legende din Premier League.

După experienţa cu Rafa Benitez, Newcastle doreşte să numească un antrenor mai tânăr, din noua generaţie, şi, chiar dacă nu au început negocierile cu vreun antrenor, au făcut o listă scurtă de antrenori. 

Astfel, potrivit Telegraph, cei trei antrenori din care vor alege şefii lui Newcastle sunt Steven Gerrard, Patrick Vieira şi Mikel Arteta. 

Dintre toţi, Patrick Vieira a mai fost pe lista lui Newcastle în urmă cu câţiva ani şi i-a impresionat pe conducătorii "coţofenelor". În acest moment, fostul jucător al lui Arsenal şi Inter Milano este antrenor la Nice, în Ligue 1. Gerrard, fostul căpitan al lui Liverpool, este manager la Rangers şi şi-a exprimat public dorinţa de a rămâne în Scoţia. 

Aşadar, favorit pare să fie Mikel Arteta, care în acest moment este secundul lui Guardiola la Manchester City şi ar fi dispus să accepte prima ofertă de "principal", pentru a pune în practică ceea ce a învăţat de la tehnicianul spaniol. 

Afla mai multe despre: gerrardpatrick vieiranewcastle united 

viewscnt
Articole similare