Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de macaz la Astra. Ce i-a transmis Ioan Niculae lui Dani Coman: ”Am avut o discuţie, am stat câteva ore la Zimnicea”

Schimbare de macaz la Astra. Ce i-a transmis Ioan Niculae lui Dani Coman: ”Am avut o discuţie, am stat câteva ore la Zimnicea”

Superliga

Comentarii

Şi în acest an, Astra a fost nevoită să se lupte cu foarte multe probleme financiare. Dani Coman spune însă că patronul echipei şi-a rezolvat problemele şi i-a promis mai multă linişte.

Astra a fost în ultimii ani una dintre echipele bune din Liga 1, însă în fiecare sezon a avut dificultăţi cu banii, indiferent de câţi jucători a vândut sau de ce performanţe a atins. La fel s-a întâmplat şi în ultimul sezon, când jucătorii au fost nevoiţi să-şi aştepte luni întregi salariile.

Însă Dani Coman susţine că situaţia se va îmbunătăţi. Preşedintele Astrei spune că a avut o întâlnire cu Ioan Niculae, care i-a promis că va fi mult mai atent la viaţa echipei:

”A fost un an greu, dar unul în care, indiferent de greutăţi, am demonstrat că putem îndeplini obiectivul, acela de a juca în play-off. Am ajuns în finală, chiar dacă nu am câştigat-o. Nu am ce să le reproşez jucătorilor şi antrenorilor. Ieri (n.r. marţi) am avut o discuţie cu domnul Niculae, am stat câteva ore de vorbă la Zimnicea. A trecut printr-o perioadă grea, dar a depăşit-o şi mi-a promis că va fi mult mai atent la problemele de la echipă şi nu vor mai exista restanţe, cum au fost în trecut”, a declarat Dani Coman pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dani comanastraioan niculae 

viewscnt
Articole similare