Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de ultim moment la CFR Cluj! Motivul pentru care Billel Omrani a ratat meciul cu Astra. Anunţul lui Dan Petrescu

Schimbare de ultim moment la CFR Cluj! Motivul pentru care Billel Omrani a ratat meciul cu Astra. Anunţul lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani (27 de ani), a suferit o accidentare la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei cu Astra şi nu a putut fi trecut pe foaia de joc.

LIVE VIDEO | Astra - CFR Cluj

Campioana României nu s-a putut baza la Giurgiu pe Billel Omrani, care s-a accidentat la un antrenament. Acum, clubul aşteaptă primele rezultate, pentru a afla verdictul: "Omrani are o accidentare, sperăm să-l avem disponibil în zilele următoare. vom vedea în urma RMN-ului", a susţinut oficialul lui CFR Cluj.  

"La CFR mereu e presiune, iar fiind pe primul loc lumea s-a obişnuit aşa", a susţinut "Bursucul", cel care a fost întrebat şi pe ce criterii a alcătuit echipa de start pentru partida de la Giurgiu: "Avem doi U21 care trebuie să joace. Boli şi Omrani sunt accidentaţi. Omrani s-a accidentat la antrenament", a mai spus antrenorul campioanei României.  

Transfer important la CFR Cluj. Billel Omrani e dorit în La Liga, de Leganes

Conform Lebuteur.com, Billel Omrani a primit o ofertă din partea lui Leganes, ocupanta penultimului loc din prima ligă spaniolă, care are şanse scăzute de a se salva de la retrogradare. 

"Billel Omrani a primit o ofertă de ultim moment din partea lui Leganes. Clubul vrea să realizeze transferul şi să le devanseze pe celelalte pretenedente, precum Sheffield United şi Celtic, despre care reamintim că a oferit în jur de 15 milioane de lire, sumă refuzată de conducerea lui CFR Cluj", a precizat sursa citată.

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujbillel omranidan petrescu 

viewscnt
Articole similare