Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de ultim moment la Dinamo. Clubul din "Ştefan cel Mare" are un nou preşedinte

Schimbare de ultim moment la Dinamo. Clubul din "Ştefan cel Mare" are un nou preşedinte

Fotbal

Comentarii

George Cosac nu mai este preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, acesta fiind înlocuit de Ionuţ Popa, printr-o decizie a Ministerului de Interne.

Subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa a fost împuternicit, începând din 19 iunie, pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, informează gruparea "alb-roşie". George Cosac va rămâne şi el alături de Dinamo, din postura de vicepreşedinte, până la începutul lunii iulie, când se va pensiona.

În vârstă de 32 de ani, Ionuţ Adrian Popa are în spate o carieră de zece ani în Ministerul Afacerilor Interne, fiind totodată şi un bun cunoscător al sportului de performanţă. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, Ionuţ Adrian Popa a antrenat lotul naţional de cadeţi al României la taekwondo varianta olimpică (WT).

Noul preşedinte al CS Dinamo a absolvit Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” în anul 2010 şi a activat, în ultima perioadă, cu funcţie de comandă, în cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) a M.A.I.

"Cunosc bine activitatea clubului Dinamo şi sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu", a declarat noul preşedinte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare