Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de ultim moment. Mircea Lucescu nu va mai fi antrenorul al lui Beşiktaş. Unde va merge din vară

Schimbare de ultim moment. Mircea Lucescu nu va mai fi antrenorul al lui Beşiktaş. Unde va merge din vară

Fotbal

Comentarii

Antrenorul român Mircea Lucescu ar putea fi noul director sportiv al clubului de fotbal Beşiktaş Istanbul, a scris joi presa din Turcia.

Jurnaliştii turci au speculat iniţial în legătură cu numirea lui Lucescu în funcţia de antrenor al lui Beşiktaş, în locul lui Şenol Guneş, care se va despărţi de "vulturii negri" la sfârşitul acestui sezon. Preşedintele clubului, Fikret Orman, reales în această lună, ia în calcul aducerea lui Lucescu pe postul de director sportiv, urmând ca pregătirea echipei să fie încredinţată unui tehnician mai tânăr, scrie Daily Sabah.

Lucescu, care va împlini 74 de ani pe 29 iulie, a fost demis în februarie de la conducerea naţionalei Turciei, pe care a pregătit-o timp de un an şi jumătate, fără să obţină rezultate notabile. Locul său la naţională a fost luat chiar de Guneş.

Lucescu a antrenat-o pe Beşiktaş între 2002 şi 2004. În 2003, echipa a câştigat campionatul, la centenarul clubului. Sezonul următor a fost mult mai slab, românul acuzând arbitrajul părtinitor. El a avut succes şi la altă formaţie din Istanbul, Galatasaray (2000-2002).



Ca posibili antrenori la Beşiktaş, media din Turcia îi mai menţionează pe Tayfun Korkut, Okan Buruk şi Abdullah Avci.

Beşiktaş mai are un meci din actualul campionat, pe care îl va încheia pe locul 3 sau 4, asigurându-şi prezenţa în viitoarea ediţie a Europa League.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare