Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de ultimă oră! Era dat la Barcelona, dar s-a răzgândit! Ce super echipă plăteşte 200 de milioane de euro pentru Griezmann

Schimbare de ultimă oră! Era dat la Barcelona, dar s-a răzgândit! Ce super echipă plăteşte 200 de milioane de euro pentru Griezmann
Comentarii

Antoine Griezmann va pleca, la vară, de la Atletico Madrid, iar spaniolii s-au grăbit să-l dea transferat la Barcelona. Numai că, surpriză, o altă echipă e gata să-l aducă pe atacantul francez.

Supărat pe faptul că Atletico Madrid a fost eliminată din Liga Campionilor şi că echipa n-are nicio şansă la titlu în La Liga, Griezmann l-a anunţat pe Simeone că vrea să plece de la echipă la finalul sezonului.

Şefii lui Atletico i-au transmis lui Griezmann că-l vor lăsa să plece la orice echipă care va achita clauza de 200 de milioane de euro. A apărut imediat varianta Barcelona, dar catalanii ar vrea să negocieze o sumă mai mică de transfer pentru campionul mondial.

Pe fir a intrat PSG, iar francezii anunţă că sunt gata să plătească direct clauza de reziliere de 200 de milioane de euro pentru a-l transfera imediat pe Griezmann. În cazul în care îl vor aduce pe Griezmann, francezii de la PSG se vor despărţi, mai mult ca sigur, de Neymar.

Afla mai multe despre: griezmannatleticobarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare