Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de ULTIMĂ ORĂ în Ghencea. Pe noul stadion Steaua nu se va mai juca doar fotbal

Schimbare de ULTIMĂ ORĂ în Ghencea. Pe noul stadion Steaua nu se va mai juca doar fotbal

Fotbal

Comentarii

Noua arenă din Ghencea va fi omologată şi pentru meciuri de rugby, în ciuda faptului că iniţial stadionul era anunţat ca fiind exclusiv pentru fotbal. Zonele în care vor fi amplasate buturile au fost deja stabilite.

Surpriză pentru rugbyştii de la Steaua şi „stejarii” din echipa naţională. Conform GSP.ro, arena de lux care se construieşte în bulevardul Ghencea nu va mai fi folosită doar pentru meciurile de fotbal. Chiar dacă nu are pistă de atletism, pe noul stadion se va putea juca şi sportul cu balonul oval.

Unde vor fi amplasate buturile

După ce a săpat în gazon pentru a stabili locul în care vor intra stâlpii celor două porţi de fotbal, constructorul a creat şi zonele în care se vor afla buturile pentru meciurile de rugby. Spre deosebire de porţi, ele se află mai în interiorul suprafeţei de joc, deoarece regulamentul prevede că un meci de rugby poate avea loc pe un teren care să aibă minim şase metri în spatele liniei care delimitează butul.

Aşadar, pe stadionul din Ghencea se vor putea juca şi meciuri de rugby. Pe Naţional Arena, acest lucru este imposibil, deoarece lipsesc 13 metri în lungimea terenului pentru a putea organiza şi meciuri de rugby.

Afla mai multe despre: steauastadionghencearugby 

viewscnt
Articole similare