Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare importantă în La Liga. Cine va decide dacă meciul Girona - FC Barcelona se va disputa în SUA

Schimbare importantă în La Liga. Cine va decide dacă meciul Girona - FC Barcelona se va disputa în SUA

La Liga

Comentarii

Sindicatul fotbaliştilor din campionatul Spaniei (AFE) a anunţat că jucătorii vor decide dacă sunt de acord ca meciul Girona - FC Barcelona, din ianuarie, să se dispute în SUA,

"Jucătorii, prin intermediul AFE, vor lua decizia finală în ceea ce priveşte organizarea meciului în SUA", a precizat AFE.

Sindicatul a notat că liga spaniolă a acceptat să ofere un "raport detaliat" în privinţa acestui proiect, urmând ca datele să fie prezentate jucătorilor.

Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat, la 16 august, că a încheiat un acord pe 15 ani cu firma americană Relevent, conform căruia fotbalul din Spania va fi promovat în SUA şi Canada.

“Ca parte a înţelegerii, La Liga plănuieşte să organizeze un meci din sezonul regulat în SUA, primul care se va disputa în afara Europei”, menţiona laliga.es.

Criticile nu au întârziat să apară, atât din partea AFE, cât şi a organizaţiilor de suporterilor, care au apreciat măsura drept o aberaţie.

Potrivit El Pais, primul meci din LaLiga găzduit de SUA ar putea avea loc chiar în acest sezon şi printre protagoniste se va număra FC Barcelona.

Afla mai multe despre: fc barcelonasuala ligaspaniareal madrid 

viewscnt
Articole similare