Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare majoră în viaţa Cătălinei Ponor! S-a mutat definitiv în Bucureşti! Tripla campioană olimpică tocmai a făcut o investiţie importantă

Schimbare majoră în viaţa Cătălinei Ponor! S-a mutat definitiv în Bucureşti! Tripla campioană olimpică tocmai a făcut o investiţie importantă

Gimnastică

Comentarii

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la gimnastică a decis să facă o schimbare majoră în viaţa ei privată. Frumoasa constănţeanca a luat hotărârea să se mute defintiv în Bucureşti, motiv pentru care şi-a achiziţionat o vilă într-un cartier rezidenţial al Bucureştiului.

Retrasă defintiv din lumea gimnasticii de performanţă, Cătălina Ponor, considerată una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din ultimii 20 de ani, s-a mutat defintiv, în Bucureşti. Cătălina şi-a achiziţionat în urmă cu câteva luni o vilă aflată într-un cartier rezidenţial al Capitalei, iar în urmatoarele săptâmâni urmează să se mute în noua locuinţă. Potrivit surselor telekomsport. ro, Cătălina aleargă acum de dimineaţă şi până seara pentru a-şi cumpăra mobila pentru noua sa locaţie.

Ar vrea să devină antrenoare

După retragerea din activitatea competiţională, Cătălina Ponor şi-a manifestat intenţia de a lucra ca antrenoare într-o sală de gimnastică dar, până, în clipa de faţă, Ponor nu a primit nici o ofertă concretă în acest sens. Cătălina, poate repreyenta o soluţie de viitor, în materie de antrenorat, mai cu seamă dacă ţinem cont de faptul că ea a cochetat cu acest domeniu preţ de mai bine de un an şi jumătate, pe perioada cât s-a aflat în Statele Unite al Americii. 

Afla mai multe despre: ponorgimnastica,  

viewscnt
Articole similare