Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare majoră la Steaua! Cine este gata să preia puterea: ”Se pot baza oricând pe mine!”

Schimbare majoră la Steaua! Cine este gata să preia puterea: ”Se pot baza oricând pe mine!”

Alte sporturi

Comentarii

Clubul Sportiv al Armatei Steaua se pregăteşte în taină de intrarea într-o nouă eră. Una aflată sub comanda unui personaj care şi-a demonstrat din plin calităţile manageriale în ultimii ani.

Aşadar, Clubul Sportiv Steaua ar urma să aibă un nou şef, începând cu lunile următoare.

Un nou şef la CSA Steaua!

Actualul preşedinte al clubului, comandatul Ştefan Bichir, îşi termină interimatul în luna mai şi, conform ultimelor informaţii, are şanse minime să primească din nou susţinerea Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Omul care ar urma să preia destinele Clubului Sportiv după plecarea lui Ştefan Bichir este actualul preşedinte al Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, cel care este şi şef al Secţiei de Lupte de la CSA Steaua.

  • De asemenea, Răzvan Pîrcălabu este şi membru în Biroul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Lupte.

Răzvan Pîrcălabu este preşedintele Federaţiei Române de Lupte din 2013, timp în care a adunat zeci de medalii internaţionale - europene, mondiale şi olimpice, reuşind să reconfigureze întregul sistem românesc de lupte, astfel încât disciplina să se menţină la cele mai înalte standarde.

  • În 2016, România a câştigat patru medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, iar una dintre ele, de bronz, a fost adusă de sportivul de origine cecenă Albert Saritov, naturalizat la insistenţele lui Răzvan Pîrcălabu.

Aşadar, Răzvan Pîrcălabu şi-a demonstrat capacităţile manageriale de-a lungul timpului, iar oamenii din Ministerul Apărării Naţionale ar dori să-i lase pe mâna întregul Club Sportiv, nu doar secţia de lupte.

Boss-ul de la lupte a recunoscut că au fost discuţii, însă nimic mai mult. Cu toate acestea, fiind stelist din tată în fiu, acesta nu ar refuza o asemenea oportunitate, dacă se consideră că este cu adevărat nevoie de serviciile sale.

Eu sunt sunt stelist de mic. Tatăl meu a făcut lupte la Steaua, sunt preşedinte al secţia de lupte de atâţia ani. Dacă se va considera de cuviinţă, oricând cei de la MApN se pot baza pe mine.

Recunosc că au fost discuţii, însă nimic mai mult. Rămâne de văzut dacă se va trece la nivelul următor”, a declarat Răzvan Pîrcălabu.

Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: stefan bichirrazvan pircalabumapn 

viewscnt
Articole similare