Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare radicală a lui Ioniţă la CFR Cluj. N-a mai vrut să vorbească de FCSB: ”Vreau să îmi văd de treaba mea”

Schimbare radicală a lui Ioniţă la CFR Cluj. N-a mai vrut să vorbească de FCSB: ”Vreau să îmi văd de treaba mea”

CFR Cluj

Comentarii

Alex Ioniţă n-a reuşit să marcheze la debutul său pentru CFR Cluj, însă a avut o prestaţie bună, realizând o fază frumoasă în prima repriză, apaudată de clujenii din tribune.

”Mă bucur că m-au primit cu braţele deschise. Eu am venit cu inima deschisă aici. Am venit fără nicun regret. Am venit la CFR Cluj pentru performanţă. CFR Cluj are condiţii, are bani pentru a face performanţă. A contat foarte mult că e Dan Petrescu la club. Vreau să demonstreze că merit să joc pentru CFR Cluj şi să-mi ajut echipa. În această seară am avut multe ocazii. Mă bucur că am reuşit să câştigăm şi să ne adaptăm la aceste condiţii, vremea a fost mai rece decât ne-am obişnuit în cantonament”, a declarat Alexandru Ioniţă după primul său meci oficial la CFR Cluj.

Ioniţă a refuzat să mai vorbească despre FCSB, aşa cum o făcea în trecut. "Am vorbit în trecut de alte echipe, dar acum vreau să îmi văd de treaba mea. Toate echipele care vor intra în play-off vor avea şanse la titlu", a mai spus atacantul, cumpărat de CFR în schimbul a 1.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: alexandru ionitacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare