Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare radicală în situaţia financiară a lui Dinamo. Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

Schimbare radicală în situaţia financiară a lui Dinamo. Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

Dinamo București

Comentarii

Intrată în insolvenţă, Dinamo a suferit o schimbare importantă în ultimele luni, din punct de vedere financiar.

Dinamo s-a confruntat în ultimele sezoane cu multe probleme financiare, însă acest sezon este cel mai slab din istoria clubului.

Echipa a fost nevoită să revină în insolvenţă, dar există şi veşti bune. Iuliu Mureşan a oferit detalii despre schimbarea care s-a produs la club în ultimele luni.

Ce spune Iuliu Mureşan despre cum s-a schimbat Dinamo

În vara lui 2020, Dinamo a ajuns în proprietatea lui Pablo Cortacero şi suporterii au început din nou să spere la titlu. Mai ales că omul de afaceri spaniol a anunţat atunci investiţii masive.

Însă acea schimbare de acţionariat s-a transformat într-un adevărat blestem. Cortacero a adus jucători cu salarii foarte mari, pe care însă nu i-a plătit.

De altfel, omul de afaceri spaniol a contribuit doar cu 500.000 de euro la bugetul lui Dinamo, care a adunat astfel datorii peste datorii. O bună parte dintre aceste datorii erau către jucători, care erau neplătiţi cu lunile.

În acest sezon, Dinamo a fost nevoită să reintre în insolvenţă, pentru a scăpa de o parte din datorii. O dată cu această schimbare, jucătorii au început să fie plătiţi la zi, spune Iuliu Mureşan.

”La Dinamo, noi când am venit, am început cu plăţile. Apropo, suntem printre puţinele echipe (n.r. din Liga 1) care au salariile la zi”, se laudă Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo.

Totuşi, Iuliu Mureşan a fost la un pas să plece de la conducerea lui Dinamo, pe fondul performanţelor sportive dezastruoase.

”Eu am avut gândul de a renunţa de mai multe ori şi cine m-a oprit a fost Zăvăleanu şi mulţi suporteri şi jucători. Foarte greu am reuşit să schimbăm starea de spirit şi anumite lucruri care erau rele în vestiar şi în afara lui.

Eu nu sunt genul de om care cedează, dar am zis că poate creez prin plecarea mea un şoc la echipă, aşa cum am creezi când schimbi antrenorul sau prin alte conjuncturi. Am putut să schimb acest lucru făcând multe schimbări în lot”, a mai spus Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: iuliu muresan 

viewscnt
Articole similare