Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare radicală în situaţia lui Dennis Man la Parma! Ce a descoperit Giuseppe Iachini: "A fost nevoie"

Schimbare radicală în situaţia lui Dennis Man la Parma! Ce a descoperit Giuseppe Iachini: "A fost nevoie"

Stranieri

Comentarii

Parma are şanse minime de a reveni în Serie A, dar a reuşit să-şi recupereze un fotbalist important din cadrul echipei. Antrenorul Giuseppe Iachini a anunţat că a găsit "cheia" prin care să-l facă pe Dennis Man să revină la forma arătată în prima ligă.

Antrenorul Parmei, anunţ important despre Dennis Man

Odată cu retrogradarea Parmei în Serie B, forma românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă a lăsat de dorit. Cei doi au fost la nivelul echipei care a suferit pe parcursul sezonului, deşi a avut obiectiv promovarea în Serie A, iar în cele din urmă fostul fotbalist al Universităţii Craiova a fost împrumutat la Atalanta, care are opţiunea de a-l cumpăra definitiv la finalul stagiunii. 

Dennis Man a încercat şi el să se transfere în iarnă, a refuzat Salernitana, iar Sampdoria s-a retras din cursa pentru el, după cum a anunţat agentul Ioan Becali. 

Se pare că antrenorul Giuseppe Iachini a găsit metoda prin care să-l facă pe Dennis Man să-şi revină. De altfel, internaţionalul român a fost căpitanul Parmei la ultimul meci din campionat. 

”De când am venit, am vorbit cu el mai mult decât cu fiul meu. Ştiam că este un băiat cu mare calitate şi cu potenţial, dar trebuie să-i intri la suflet. A fost o cheie, toţi jucătorii au câte o cheie.

A fost nevoie să-l fac să înţeleagă faptul că trebuie să creadă mai mult în el şi în potenţialul pe care îl are. În ultimele luni, am vorbit foarte mult şi el a înţeles că, inclusiv pentru cariera sa, trebuie să înveţe să joace mai multe roluri şi doar aşa poate crette.

Vom continua să lucrăm, sunt convins că va creşte în continuare”, a declarat Giuseppe Iachini.

  • 22 de meciuri, 3 goluri 1 pasă de gol sunt cifrele lui Dennis Man în acest sezon. 

După perioada în care a avut statutul de rezervă, Dennis Man a fost integralist în ultimele şapte meciuri ale Parmei, într-un sistem nou pentru el, 3-5-2, în care are responsabilităţi mari în banda terenului. 

  • 12 e locul ocupat de Parma în Serie B, cu 38 de puncte, cu 10 mai puţine decât Frosinone, care ocupă ultimul loc de play-off. 

Afla mai multe despre: dennis manparmadennis man situatie parma 

viewscnt
Articole similare