Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea din viaţa lui Tamaş. Ce a făcut după ce s-a transferat în Israel: ”E mai bine aşa, că aici e mai cald”

Schimbarea din viaţa lui Tamaş. Ce a făcut după ce s-a transferat în Israel: ”E mai bine aşa, că aici e mai cald”

Echipa națională

Comentarii

Lui Gabi Tamaş îi prieşte viaţa în Israel. Fotbalistul originar din Braşov a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că se simte aproape la fel de bine ca în Anglia la Haifa şi ca iubeşte viaţa şi atmosfera în Israel. Fundaşul convocat la echipa naţională de selecţionerul Cosmin Contra pentru partidele cu Serbia şi Lituania a glumit când a fost întrebat daca ”a îmbătrânit la fel de frumos ca vinul”.

După prestaţii excelente în Israel, la Hapoel Haifa, Gabi Tamaş a primit scrisoarea de convocare din partea selecţionerului echipei naţionale: ”Cosmin m-a sunat. În mare mi-a zis că are nevoie de mine, iar eu i-am zis că nu o să-l dezamăgesc dacă mă cheamă” spune Gabi Tamaş, fotbalist care a jucat în 9 din cele 11 partide ale echipei sale din acest debut de sezon.

Tamaş a fost titular în Supercupa Israelului, câştigată de echipa sa în prelungiri şi a fost apreciat de presa israeliană pentru evoluţia sa. Întrebat dacă odată cu trecerea timpului îmbătrâneşte bine, la fel ca vinul, Tamaş a oferit un răspuns plin de umor: ”Nu, am dat-o pe bere, că e mai cald acolo în Israel, am dat-o pe bere acum” :)

Fost fundaş de la Dinamo şi FCSB, Tamaş mărturiseşte că se simte perfect în Israel: ”Mă simt foarte bine în Israel. La Hapoel Haifa e bine. Ca şi fani, ca şi atmosferă, viaţă, tot, îmi place foarte mult. Poate am şi vârsta şi de-asta, m-am liniştit puţin, îmi place foarte mult. Respect ca fotbalist am primit însă în Anglia. Acolo eşti cel mai respectat ca fotbalist. Am declarat de o mie de ori, că mi-aş dori ca fiecare dintre jucătorii români să se ducă măcar o lună să joace acolo. Să vadă ce înseamnă să te simţi cu adevărat fotbalist” a explicat Gabi pentru Telekom Sport.

În Marea Britanie, Tamaş a jucat trei sezoane la West Bromwich Albion şi câte un sezon la Doncaster Rovers şi Cardif City. Din 2017 a ajuns în Israel, unde a semnat cu Hapoel Haifa. A câştigat deja Cupa şi Supercupa Israelului cu această formaţie, şi la 34 de ani este unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din campionatul acestei ţări”

Afla mai multe despre: gabriel tamaşechipa naţională 

viewscnt
Articole similare