Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea la care MM a intervenit şi l-a intors din drum pe Becali: ”O dau pe asta că mi-a ieşit şi m-a felicitat” | EXCLUSIV

Schimbarea la care MM a intervenit şi l-a intors din drum pe Becali: ”O dau pe asta că mi-a ieşit şi m-a felicitat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB merge ceas în Superligă, unde este pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte!

MM Stoica, despre cum l-a întors din drum pe Becali: ”S-a întâmplat la Craiova, anul trecut”

FCSB este lider autoritar în Superliga, iar multe voci îl elogiază mai în glumă, mai în serios pe Gigi Becali pentru această performanţă.

Gigi Becali nu mai face un secret din faptul că el ordonă echipa de start şi schimbările la FCSB, iar mulţi analişti s-au grăbit să-i atribuie petronului meritele pentru această situaţie a clubului.

Întrebat de câtre Silviu Tudor Samuilă despre schimbări, MM Stoica a răspuns sincer!

Silviu Tudor Samuilă: Ai reuşit vreodată să îi ”schimbi o schimbare” lui Gigi? 

MM Stoica: ”Da, normal”

Silviu Tudor Samuilă: Nu, că lumea are impresia că el dă un telefon şi in secunda doi se schimbă jucătorul. 

MM Stoica: ”La meciul cu Craiova, de anul trecut, nu mai putea Coman, şi a zis el să intre Rădăslăvescu, am zis ok, dar dacă ar intra Pantea şi trece Sorescu în partea stângă, Radaslăvescu n-a jucat acolo. E 1-0... încă avem probleme. A zis bine mă, bravo, a intrat Pantea. O dau şi eu pe asta că a ieşit bine (n.r. râde).

Dar am şi când Creţu a luat galben şi am zis eu îţi garantez eu că nu ia al doilea galben. Nu a luat al doilea galben, a luat direct roşu! N-am mai avut aer, a fost puţin cam greu atunci. (n.r. râde) Nu pot să îţi arăt mesajele pe care le-am avut cu Creţu, <<Creţu, ai ceva cu mine?>>” (n.r. râde)”.

Afla mai multe despre: mm stoicagigi becalifcsbcretu 

viewscnt
Articole similare