Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea observată de Stanciu la naţională: "Toţi eram supăraţi acum. Nu era atmosfera dinainte, când pierdeam cu Spania"

Schimbarea observată de Stanciu la naţională: "Toţi eram supăraţi acum. Nu era atmosfera dinainte, când pierdeam cu Spania"

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat că el şi coechipierii lui au simţit că se putea mai mult decât o înfrângere la limită în meciul cu Germania.

Nicolae Stanciu, după România - Germania 0-1

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

"Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, care ne va epuiza fizic. Cred că în repriza a dous am arătat mai bine şi am avut şi ocazii clare. Nu ştiu dacă am mulţumit pe toată lumea, pentru că e imposibil. Nici noi nu suntem mulţumiţi pentru că am pierdut cu 1-0. Din punctul meu de vedere, ei sunt favoriţi, sunt echipa cea mai puternică. De multe ori, astăzi, am reuşit să jucăm de la egal la egal cu ei, mai ales spre sfârşitul meciului, cănd s-a văzut că au încercat să tragă de timp, să rămână cu rezultatul acesta. Cert este că trebuie să ne câştigăm celelalte meciuri din grupă, să batem în Armenia. E obligatoriu pentru noi să batem în Armenia, să facem şase puncte, pe urmă este destul timp să ne gândim la următoarele meciuri care vor fi în septembrie.

Nu simţim că am depăşit aşteptările oamenilor, probabil vor fi critici şi după acest meci, e normal, am pierdut, 0-1, indiferent dacă e Germania sau altă echipă, e tot o înfrângere şi le acceptăm. Am arătat altfel ultimele zece minute, am încercat să facem un presing super-avansat, să reuşim să egalăm, din păcate nu am putut, deşi am avut ocazii. Trebuie să văd şi eu faza... Am fost concentrat în prima fază să ajung să iau faţa fundaşului, apoi nu ştiu dacă am fost în unghi sau nu, nici nu mi-a strigat nimeni, eram cu capul în pământ, concentrat să intru în faţa fundaşului ca să am prim-planul, nu am apucat să ridic capul, am încercat să-l surprind, să dau pe scurt. Îmi pare rău, pentru că asta a fost una dintre ocaziile mari ale partidei, dar trebuie să mergem înainte să rămânem cu ce a fost bun din acest meci şi să câştigăm în Armenia.

Cred că a fost un meci bun, Niţă ne-a salvat de câteva ori, cert e că în repriza a doua am simţit că se poate mai mult, că putem egala. Şi la 0-0 am avut o ocazie bună, prin Mihăilă, nu se ştie niciodată dacă deschideam noi scorul... Nu o să visez mult ocazia mea, pentru că ne aşteaptă meciul din Armenia. În vestiar, toţi jucătorii eram foarte supăraţi, nu era atmosfera dinainte, când pierdeam cu Spania şi ne gândeam în mintea noastră că este un lucru normal să pierzi împotriva Spaniei sau a Germaniei. Acum chiar am văzut pe absolut toată lumea că era supărată din pricina rezultatului, pentru că a simţit că se putea mai mult", a declarat Stanciu, la ProTV.

Următoarea partidă a României va fi miercuri, de la ora 19.00, în Armenia.

În aceeaşi grupă, tot duminică, Armenia a învins, acasă, cu scorul de 2-0, Islanda, iar Macedonia de Nord pe Liechtenstein, tot pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (Bardhi '7, Trajkovski '51, '54, Elmas '62, Nestorovski '82).

Clasamentul grupei după două etape este următorul: 1. Germania - 6 puncte, 2. Armenia - 6 puncte, 3. Macedonia de Nord - 3 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - niciun punct, 6. Liechtenstein - niciun punct.

În prima etapă, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, acasă, iar Germania a trecut, cu 3-0, tot pe teren propriu, de Islanda. Tot în prima etapă, Liechetnstein - Armenia, scor 0-1.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuromania germania 

viewscnt
Articole similare