Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea pregătită de Ouzounidis la Universitatea Craiova! Ce plan are antrenorul cu echipa: "Noi încercăm". Urmează duelul cu CFR Cluj pentru olteni

Schimbarea pregătită de Ouzounidis la Universitatea Craiova! Ce plan are antrenorul cu echipa: "Noi încercăm". Urmează duelul cu CFR Cluj pentru olteni
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, şi fotbalistul Nicuşor Bancu au prefaţat meciul din fruntea clasamentului Ligii 1 cu CFR Cluj, din deplasare.

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, duminică, de la 21:30, pe Telekom Sport 1

Marinos Ouzounidis a anunţat ce planuri are, în continuare, la U Craiova. Antrenorul încearcă să schimbe stilul de joc al echipei şi să-i ţină în priză pe fotbalişti: "Au experienţă şi o echipă bună (n.r. - cei de la CFR Cluj), va trebui să dăm tot ce avem mai bun pentru a obţine rezultatul pe care ni-l dorim. Respectăm CFR-ul, dar pentru mine cel mai important este să ne păstrăm stilul, să jucăm aşa cum ne dorim, aşa cum am făcut-o în ultimul meci. Avem nevoie şi de rezultat, nu doar de o prestaţie bună. În fotbal, la finalul zilei, rezultatul rămâne.

Dar suntem într-un moment în care încercăm să schimbăm stilul de joc. Este important să păstrăm acea prestaţie, dar trebuie să încercăm să obţinem şi rezultatul. Ar fi cea mai mare greşeală să ne gândim că am jucat bine ultimul joc... Atunci îl vom pierde pe următorul. Trebuie să ne dorim tot timpul să fim din ce în ce mai buni. Acesta trebuie să fie obiectivul nostru. Noi sperăm să facem un joc la fel de bun ca cel cu FCSB şi să ieşim învingători. 

Am avut o atitudine foarte bună în meciul cu FCSB, un joc foarte bun, şi acest lucru ne dă un moral bun pentru a avea o determinare şi mai mare în meciul cu CFR", a declarat antrenorul grec al oltenilor. 

Bancu, înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova

"E posibil să aibă o scădere de formă, dar şi aşa rămâne o echipă puternică, cu jucători valoroşi, care oricând pot face diferenţa. De aceea trebuie să fim atenţi la fiecare fază, să nu lăsăm garda jos. Niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla", a spus Bancu.  

Înaintea meciului din fruntea clasamentului, Universitatea Craiova e pe locul al treilea, cu 57 de puncte, în timp ce CFR Cluj e pe locul secund, cu 63 de puncte

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisnicusor bancuu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare