Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări de antrenori în La Liga. Luis Garcia a preluat-o pe Villarreal, Marcelino pe picior de plecare de la Valencia

Schimbări de antrenori în La Liga. Luis Garcia a preluat-o pe Villarreal, Marcelino pe picior de plecare de la Valencia

La Liga

Comentarii

Villarreal şi-a schimabt deja antrenorul, în timp ce Consiliul Director al Valenciei a convocat o şedinţă de urgenţă. Marcelino ar putea fi şi el înlocuit din funcţie.

Luis Garcia Plaza este noul antrenor de la Villarreal. Acesta îl înlocuieşte pe Javi Calleja, tehnician demis în urma rezultatelor negative. Luis Garcia are 46 de ani şi a antrenat ultima dată în China, la Beijing Renhe. În Spania le-a antrenat pe Getafe, Levante şi Elche, dar a fost antrenor şi la echipa secundă a clubului Villarreal.

 

Javi Calleja, 40 de ani, a preluat echipa Villarreal, în septembrie 2017, când l-a înlocuit pe Fran Escriba, după ce anterior pregătise formaţia a doua a clubului. Villarreal a terminat bine sezonul trecut, pe locul 5, iar conducerea grupării i-a prelungit contractul tehnicianului.

Însă, acum, după 15 etape, "submarinul galben" ocupă locul 17, cu 14 puncte, la trei puncte de Athletic Bilbao, de pe locul 18, primul retrogradabil, dar bascii joacă, luni, în etapa a XV-a a LaLiga. Villarreal a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-3, meciul cu Celta Vigo. 

Schimbări şi la Valencia?

Şi la Valencia s-ar putea produce schimbări. Peter Lim, proprietarul clubului a convocat o şedinţă de urgenţă. Marcelino, tehnicianul echipei levantine este în pericol după ultimele rezultate înregistrate de Valencia, dar şi după ce a intrat în conflict cu o parte a greilor din vestiar.

Informaţiile presei spaniole sunt însă că Marcelino va rămâne la cârma echipei şi va mai primi o şansă. Conducerea este mulţumită de felul în care pregăteşte formaţia, dar îl va avertiza că depinde de rezultate. Fanii i-au cerut însă demisia la ultimul meci de campionat. 

Afla mai multe despre: villarrealvalencialuis garica plaza 

viewscnt
Articole similare