Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări de trupe la FCSB, după suspendarea lui Darius Olaru: ”Nu intră Baba în locul lui!”. Cum ar putea arăta echipa cu Farul

Schimbări de trupe la FCSB, după suspendarea lui Darius Olaru: ”Nu intră Baba în locul lui!”. Cum ar putea arăta echipa cu Farul

Fotbal intern

Comentarii

Darius Olaru - golgheterul Superligii cu 14 goluri, a încasat un cartonaş galben duminică, în victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0, din Bănie, şi va fi suspendat pentru următoarea etapă, contra celor de la Farul.

Întrebat despre cine îl va înlocui pe Darius Olaru la meciul cu Farul, postul de inter stânga, Gigi Becali a oferit un răspuns surprinzător.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Darius Olaru

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca variante de înlocuire să fie Baba Alhassan, Gigi Becali a venit cu o altă variantă pentru acest post, la meciul cu Farul: Alexandru Băluţă.

"Nu-i problemă că lipseşte Olaru, are cine să joace acolo. Nu Baba. O să joace Băluţă, altă rocadă o să fie", a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Aşadar, Alexandru Băluţă ar urma să treacă din flancul drept la mijloc, ca inter stânga. De asemenea, în locul său ar putea intra Luis Phelipe sau chiar David Miculescu, aflat într-o creştere de formă.

Rămâne de văzut care va fi opţiunea antrenorilor pentru ”Regula U21”, dacă vor merge tot pe mâna lui Alexandru Pantea sau dacă vor apela la Octavian Popescu.

Cum ar putea arăta FCSB-ul la meciul cu Farul: 

  • Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Şut, Lixandru, Băluţă - Luis Phelipe, Oct.Popescu - Coman.
  • Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Şut, Lixandru, Băluţă, - Luis Phelipe, Coman - Miculescu.

 

Afla mai multe despre: olarubabagigi becali 

viewscnt
Articole similare