Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări importante la All Star Game în memoria lui Kobe Bryant. Cum se va desfăşura meciul stelelor de la ediţia din acest an

Schimbări importante la All Star Game în memoria lui Kobe Bryant. Cum se va desfăşura meciul stelelor de la ediţia din acest an

NBA

Comentarii

Meciul stelelor din cadrul All Star Game va suferi modificări importante la ediţia din acest an, câteva schimbări venind şi în urma tragicului accidentat în care Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa.

Principiul este ca fiecare din primele trei sferturi să constituie un meci în sine. La capătul a 12 minute de joc, echipa victorioasă câştigă 100.000 de dolari pe care îi va dona unei asociaţii de caritate la alegerea sa. Scorul va porni apoi de la 0-0 la începutul sfertului 2 şi sfertului 3 cu aceeaşi miză, înainte de a fi cumulat la momentul începerii sfertului patru.

Obiectivul ultimului sfert va fi acela de a contabiliza numărul de puncte al echipei care conduce +24 suplimentare. 24 este numărul de pe tricou pe care l-a purtat Kobe Bryant, de 18 ori selecţionat pentru All Star Game.

Concret, dacă, spre exemplu, "Team LeBron" se impune în sfertul 1 (36-30), "Team Giannis" câştigă sfertul 2 (35-28) şi "Team LeBron" se impune în sfertul 3 (41-32), aceasta din urmă câştigă 200.000 de dolari şi adversara sa 100.000. Sfertul 4 va debuta atunci de la un scor de 105-97 pentru "Team LeBron" şi obiectivul va fi atingerea a 129 de puncte (105+24) fără să se aştepte terminarea celor 12 minute.

Astfel, prima echipă care va atinge 129 de puncte va câştiga meciul şi 200.000 de dolari bonus, care vor fi donaţi unor opere de caritate.

Componenţa celor două echipe va fi cunoscută pe 6 februarie, rolul de lideri urmând să fie deţinut de LeBron James şi de Giannis Antetokounmpo, ambii fiind desemnaţi căpitani în urma votului publicului, jucătorilor şi ziariştilor.

  • Meciul stelelor din NBA All Star Game va putea fi urmărit în exclusivitate la Telekom Sport, luni, 17 februarie, de la ora 03:00.

Afla mai multe despre: nba all star gamekobe braynt 

viewscnt
Articole similare