Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări la echipa lui Marius Şumudică! L-au dat afară pe directorul sportiv

Schimbări la echipa lui Marius Şumudică! L-au dat afară pe directorul sportiv
Comentarii

Clubul Yeni Malatyaspor, la care activează Marius Şumudică, a anunţat, luni, despărţirea de directorul sportiv Izzet Erdogan.

Schimbări la echipa lui Marius Şumudică! L-au dat afară pe directorul sportiv 

“Ne-am despărţit drumurile de comun acord. Îi mulţumim domnului Erdogan pentru contribuţia sa şi îi urăm succes în carieră”, a precizat Yeni Malatyaspor pe site-ul oficial.

Izzet Erdogan era oficial al grupării din Malatya din data de 30 iunie. “Recep Tayyip Erdogan este unchiul meu. Suntem o familie din zona Karadeniz. Ştiţi că se fac multe căsătorii acolo. Străbunicul nostru a fost căsătorit de patru ori. Din primele două căsnicii nu a avut niciun copil. Din a treia căsnicie s-a născur bunicul meu.

După ce a murit străbunica, străbunicul s-a căsătorit cu mama Tenzile. Din acea căsnicie s-au născut unchiul Tayyip, unchiul Mustafa şi mătuşa Vesile. Eu sunt nepotul lui Hasan Erdogan, născut din a treia căsnicie a străbunicului”, a explicat Izzet Erdogan pentru presa din Turcia în urmă cu patru ani.

După un început bun la Malatyaspor, cu două victorii în primele două meciuri, formaţia lui Marius Şumudică a eşuat să se mai impună în vreuna dintre următoarele nouă etape.

Yeni Malatyaspor a fost între timp şi eliminată din cupă, de o echipă din al doilea eşalon, şi ocupă ultima poziţie în Super Lig, la trei puncte de salvare.

Afla mai multe despre: yeni malatyaspormarius sumudica 

viewscnt
Articole similare