Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări majore în competiţiile internaţionale de handbal. Cum vor fi influenţate întrecerile interne

Schimbări majore în competiţiile internaţionale de handbal. Cum vor fi influenţate întrecerile interne

Handbal

Comentarii

Executivul EHF a aprobat o serie de schimbări în cadrul competiţiilor internaţionale de handbal, începând cu sezonul 2020/21.

Liga Campionilor cu 16 echipe

Liga Campionilor EHF se va disputa într-un format de 16 echipe din sezonul 2020/21.

Cele 16 echipe vor fi împărţite în două grupe. Primele două din fiecare grupă vor juca direct în sferturile de finală, în timp ce echipele de pe poziţiile 3-6 vor ajunge în play-off unde vor disputa meciuri eliminatorii.

European Handball League - aceasta va fi noua denumire a cele de-a doua competiţii ca importanţă din handbalul internaţional

La masculin vor lua startul 24 de echipe împărţite în 4 grupe, în timp ce în competiţia feminină vor participa 16 echipe împărţite în patru grupe.

Challenge Cup devine Cupa EHF

A treia competiţie din handbal va purta o nouă titulatură din sezonul 2020/21.

•Final 4-urile competiţiilor internaţionale vor marca în mod oficial începând cu anul competiţional 2020/21 sfârşitul sezonului în întreaga Europă. Competiţiile feminine se vor încheia la finalul lunii mai, în timp ce competiţiile masculine se vor termina la jumătatea lunii iunie.

Toate ligile naţionale vor fi obligate să încheie competiţiile cu o săptămână mai devreme de începerea Final-Four-urilor.

Afla mai multe despre: handballiga campionilor handballiga europeana de handbalcupa ehf,  

viewscnt
Articole similare