Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări masive la FCSB. Becali, decizie de ultimă oră luată la echipă. Ce pregăteşte patronul roş-albaştrilor

Schimbări masive la FCSB. Becali, decizie de ultimă oră luată la echipă. Ce pregăteşte patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Naţionala de tineret a României a avut parte de o săptămână perfectă. Tricolorii lui Mirel Rădoi şi-au câştigat fără probleme meciurile din preliminarii, cu Ucraina şi cu Irlanda de Nord, şi au reuşit să încheie ambele partide fără să primească gol.

România U21 a câştigat ambele meciuri cu acelaşi scor, 3-0, iar acum este pe locul al treilea în grupa de calificare pentru Euro 2021, la doar trei puncte în spatele liderului Danermarca. Dacă atacul a mers perfect, defensiva tricolorilor mici a funcţionat şi mai bine.

Naţionala pregătită de Mirel Rădoi n-a primit niciun gol şi, în ciuda faptului că a stârnit nenumărate controverse prin decizia sa de a-l titulariza pe Andrei Vlad, Mirel Rădoi a fost răsplătit pentru încrederea pe care i-a acordat-o portarului de la FCSB.

Schimbări masive la FCSB. Becali îl vrea titular pe Andrei Vlad

Dennis Man s-a accidentat în meciul cu Irlanda de Nord şi va sta pe bară o lună, iar Răzvan Oaidă şi Florinel Coman sunt suspendaţi. În aceste condiţii, Bogdan Argeş Vintilă trebuie să găsească o nouă soluţie pentru a trimite în teren doi jucători sub 21 de ani la meciul cu Chindia Târgovişte.

Cea mai bună variantă a venit chiar de la patronul celor de la FCSB. Conform gsp.ro, Gigi Becali i-a recomandat antrenorului să-i dea din nou şansa lui Andrei Vlad de a intra titular, aşa cum s-a întâmplat în startul actualului sezon.

"Clauza de reziliere a lui Andrei Vlad este de 30 de milioane de euro. Nu doar că este un portar bun, ci este ca un Messi al portarilor, este un fenomen, va fi cel mai bun din lume. Va fi soluţía la U21 pentru următorii cinci ani" , declara, în urmă cu doi ani, Gigi Becali.

Echipa probabilă a FCSB-ului în meciul cu Chindia: A. Vlad (U21) - Manea, Planic, I. Cristea, Panţîru - Vînă, L. Filip, Fl. Tănase - Ad. Popa, Hora, Moruţan (U21)

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare