Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbul începutului de sezon în Liga 1 se poate face! Mihai Răduţ, dispus să se transfere la U Craiova. Prima reacţie a mijlocaşului

Schimbul începutului de sezon în Liga 1 se poate face! Mihai Răduţ, dispus să se transfere la U Craiova. Prima reacţie a mijlocaşului

Astra Giurgiu

Comentarii

Mijlocaşul Astrei, Mihai Răduţ (30 de ani), a recunoscut că ar fi tentat să plece de la Giurgiu la U Craiova, într-un schimb de jucători în care e implicat şi Ovidiu Bic (26 de ani).

Schimb surprinzător de jucători între U Craiova şi Astra

Tratativele dintre U Craiova şi Astra, în privinţa unui schimb de jucători, au început înaintea partidei directe din Oltenia. Astfel, Mihai Răduţ ar urma să ajungă sub comanda lui Cristiano Bergodi, iar Ovidiu Bic ar urma să plece la echipa din Giurgiu, notează ProSport. 

Imediat după apariţia informaţiei, a venit şi o primă reacţie în privinţa mutărilor. Mihai Răduţ a fost cel care a recunoscut că şi-ar dori să joace pentru U Craiova, datorită obiectivelor, a stadionului şi a suporterilor: 

"(n.r. - Ţi-ai dori să joci la U Craiova?) Da, e o echipă frumoasă, mă bucur că au început să aibă performanţe, să se bată la campionat în fiecare an.  Au stadion nou, suporteri frumoşi, dar nu depinde în totalitate de mine", a declarat mijlocaşul Astrei, imediat după înfrângerea cu 2-0 în faţa lui U Craiova. 

Mihai Răduţ a ajuns la U Craiova în urmă cu un an, atunci când a fost adus de la Lech Poznan. Mijlocaşul şi-a câştigat rapid locul de titular, dar problemele financiare de la Giurgiu l-ar putea împinge spre clubul din Oltenia. 

De cealaltă parte, mijlocaşul central Ovidiu Bic a fost cumpărat de U Craiova în urmă cu două sezoane de la Gaz Metan, iar în vara anului 2019 a fost împrumutat la Chindia Târgovişte, unde a fost om de bază. 

Afla mai multe despre: mihai radutu craiovabicastratransfer mihai radut 

viewscnt
Articole similare