Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Schimbul norvegian". Borussia Dortmund, gata să-l trimită pe Haaland la Real Madrid la schimb cu un star de pe "Bernabeu": afacerea pregătită în culise a ieşit la iveală

"Schimbul norvegian". Borussia Dortmund, gata să-l trimită pe Haaland la Real Madrid la schimb cu un star de pe "Bernabeu": afacerea pregătită în culise a ieşit la iveală

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund e interesată de transferul lui Martin Odegaard (21 de ani) de la Real Madrid, iar presa din Germania anunţă că nemţii au transmis Realului că Odegaard ar putea fi o metodă prin care trecerea lui Erling Haaland (20 de ani) pe "Santiago Bernabeu" ar fi facilitată.

Cunoscută ca o echipă care merge mereu pe mâna tinerilor, Borussia Dortmund vrea să adauge un nou talent la colecţia de pe Signal Iduna Park. Conducerea clubului neamţ a pus ochii pe Martin Odegaard, un fotbalist pe care Zinedine Zidane l-a ignorat şi l-a trimis sub formă de împrumut la Arsenal, în Premier League. Dortmund are şi un as în mânecă în afacerea care l-ar putea aduce pe Odegaard în Germania.

Potrivit presei din Germania, citată de site-ul fichajes.net, trecerea lui Odegaard de la Real la Dortmund ar putea facilita transferul super atacantului din curtea Borussiei pe "Santiago Bernabeu". "Schimbul norvegian", aşa este caracterizată afacerea dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid, cele două cluburi care au o relaţie bună în ceea ce priveşte transferurile.

În prezent, Martin Odegaard e împrumutat de Real Madrid la Arsenal, dar pentru ca formaţia din Premier League să-l transfere definitiv e nevoită să achite 80 de milioane de euro, sumă greu accesibilă pentru "tunari" în acest moment al sezonului. Odegaard a semnat cu Arsenal la începutul lui 2021, iar următoarele luni le va petrece la Londra.



De partea cealaltă, Borussia Dortmund are şi ea o relaţie bună cu Realul, care l-a împrumutat în trecut pe Achraf Hakimi timp de două sezone pe Signal Iduna Park. Madrilenii au şi acum un jucător împrumutat pentru doi ani la Dortmund. Este vorba despre brazilianul Reinier (19 ani), pe care Florentino Perez l-a cumpărat de la Flamengo în ianuarie 2020 pentru 30 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: martin odegaardtransferreal madriderling haaland 

viewscnt
Articole similare