Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbul verii în fotbalul mondial? Barcelona şi Atletico Madrid, gata să facă afaceri

Schimbul verii în fotbalul mondial? Barcelona şi Atletico Madrid, gata să facă afaceri

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă a scos la iveală un schimb pe care Barcelona ar vrea să-l facă împreună cu Atletico Madrid. Antoine Griezmann (30 de ani) ar urma să se întoarcă pe Wanda Metropolitano.

Schimbul verii în fotbalul mondial? Barcelona şi Atletico Madrid, gata să facă afaceri împreună

Din cauza situaţiei financiare precare şi din nevoia de a elibera bugetul de salarii pentru a reînnoi contractul lui Leo Messi (34 de ani), Barcelona caută variante să scape de Antoine Griezmann, un jucător care primeşte o remuneraţie anuală mare pe Camp Nou. Ca atare, presa spaniolă a scos la iveală o variantă pe care Barcelona şi Atletico Madrid ar negocia-o.

Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona şi Atletico Madrid negociază un schimb Antoine Griezmann - Saul Niguez. Sursa citată scrie că Saul e un jucător pe care Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, îl place foarte mult. În plus, şefilor lui Atletico Madrid le-ar surâde ideea de a-l avea înapoi pe Wanda Metropolitano pe Griezmann.

Transferul lui Griezmann de la Atletico Madrid a costat-o pe Barcelona nu mai puţin de 120 de milioane de euro, adică echivalentul clauzei de reziliere a contractului său cu formaţia "rojiblanco". Antoine Griezmann a avut parte de un sezon bun la Barcelona, pentru care a marcat de 20 de ori şi a livrat 13 pase de gol în 51 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: antoine griezmannsaul niguezschimbbarcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare