Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbul verii în Serie A! Inter îl vinde pe Icardi la o rivală şi primeşte la schimb un fost golgheter al Italiei. Toate detaliile

Schimbul verii în Serie A! Inter îl vinde pe Icardi la o rivală şi primeşte la schimb un fost golgheter al Italiei. Toate detaliile

Serie A

Comentarii

Povestea lui Mauro Icardi s-a terminat. După toate cele întâmplate în ultimele luni, atacantul argentinian nu mai are niciun viitor la Inter şi oficialii clubului nerazzurro vor să scape cu orice preţ, ceea ce include şi cedarea la o rivală din campionat la schimb cu un fost golgheter din Serie A.

Inter Milano nu a ajuns, până în acest moment, la un acord cu Juventus sau Napoli pentru Mauro Icardi, cele două echipe care şi-au manifestat cel mai mult interesul pentru fostul căpitan de la Inter, dar atacantul este la mare căutare în Serie A. 

AS Roma vrea să îl aducă pe Icardi pe Olimpico pentru a intra într-o cursă pentru titlu dominată de Juventus de foarte mulţi ani. Iniţial, Icardi a refuzat să meargă în capitala Italiei, dar în cele din urma, oferta propusă de oficialii capitolinilor este pe placul lui Icardi, dar mai ales pe cel al lui Wanda Nara, soţia şi agentul vârfului. 7,5 milioane de euro vrea Roma să îi dea lui Icardi anual, salariu la care s-ar adăuga şi bonusuri, în total Icardi urmând să încaseze 9,5 milioane de euro pe an. 

Transferul lui Icardi la AS Roma ar putea fi facilitat şi de interesul lui Inter pentru Edin Dzeko, cel mai bun marcator din Serie A în sezonul 2016-2017 cu 29 de goluri. Roma îl apreciază pe Dzeko la 18 milioane de euro şi, pe lângă, fotbalistul bosniac, le mai oferă 30 de milioane de euro celor de la Inter, scrie Sport Mediaset. 

Lautaro Martinez şi Romelu Lukaku sunt principalele opţiuni pentru atac ale lui Antonio Conte, care l-a ignorat complet în perioada de pregătire pe Mauro Icardi. 

Afla mai multe despre: icardidzekoas romainter 

viewscnt
Articole similare