Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Schimonositele" din fotbalul românesc îl salută pe Gigi Becali! FOTO | Răspuns memorabil al FRF după declaraţiile sexiste ale patronului FCSB

"Schimonositele" din fotbalul românesc îl salută pe Gigi Becali! FOTO | Răspuns memorabil al FRF după declaraţiile sexiste ale patronului FCSBgalerie foto

FRF

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a reacţionat după ce Gigi Becali a declanşat o furtună cu remarcile făcute la adresa fetelor care au făcut din fotbal o meserie.

Dincolo de sesizarea făcută Comisiei de Disciplină şi Etică, FRF a ţinut să îi ofere şi un răspuns finanţatorului roş-albaştrilor. Unul care conţine un mesaj plin de subînţeles, iar pentru exemplificare au fost alese unele dintre cele mai reprezentative jucătoare ale naţionalei feminine. 

Teodora Meluţă, Ştefania Vătavu şi Ioana Bortan sunt "schimonositele, în accepţiunea unora" prin care federaţia încearcă să îi prezinte lui Gigi Becali adevărata faţă a fotbalului feminin. "Federaţia Română de Fotbal le reaminteşte tuturor celor implicaţi în fenomenul fotbalistic din România că în fotbal discriminarea de orice natură, intoleranţa şi rasismul nu sunt acceptate" sună mesajul postat de oficialii de la Casa Fotbalului pe o reţea de socializare. 

Declaraţiile latifundiarului din Pipera au scandalizat o lume întreagă. Patronul FCSB a fost preluat de CNN iar UEFA a oferit şi ea o poziţie după afirmaţiile acestuia. 

Afla mai multe despre: fotbal feminingigi becalifrf 

viewscnt
Articole similare