Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schwab a vorbit despre momentul în care Rusescu i-a furat bileţelul: ”N-a fost inteligent!” Ce greşeală a făcut atacantul FCSB-ului :)

Schwab a vorbit despre momentul în care Rusescu i-a furat bileţelul: ”N-a fost inteligent!” Ce greşeală a făcut atacantul FCSB-ului :)

UEFA Europa League

Comentarii

Stefan Schwab, căpitanul lui Rapid Viena, a vorbit despre momentul în care Raul Rusescu i-a furat bileţelul pe care l-a primit de la antrenor, în prelungirile partidei cu FCSB. Mijlocaşul austriac spune că n-a fost o mişcare inteligentă făcută de Rusescu.

În prelugirile meciului FCSB - Rapid Viena, scor 2-1, când vicecampioana României încerca să înscrie încă un gol pentru a duce partida în prelungiri, antrenorul lui Rapid Viena a trimis un bileţel pentru Stefan Schwab. Bucata de hârtie a fost dată din mână în mână până în momentul în care a ajuns la căpitanul lui Rapid Viena.

Însă, în momentul în care a se pregătea să-l citească, Rusescu i l-a smuls din mână şi l-a aruncat pe teren. Stefan Schwab spune că n-a fost o mişcare inteligentă făcută de Rusescu, deoarece biletul era intact, l-a ridicat de pe teren şi a putut să citească indicaţiile transmise de Goran Djuricin:

”N-a fost foarte inteligent din partea lui, pentru că nu l-a rupt, l-a aruncat pe jos. L-am luat din nou şi m-am uitat pe el. O poveste amuzantă”, a declarat Stefan Schwab pentru vienna.at

Afla mai multe despre: rapid vienafcsbstefan schwabraul rusescu 

viewscnt
Articole similare