Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sclavi sunt la Palat sau la el acasă! Un limbaj suburban, de cea mai joasă speţă”. Continuă tirada de reproşuri la adresa lui Gigi Becali

”Sclavi sunt la Palat sau la el acasă! Un limbaj suburban, de cea mai joasă speţă”. Continuă tirada de reproşuri la adresa lui Gigi Becali

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Niculae (40 de ani) a reacţionat după ce Gigi Becali (65 de ani) i-a jignit pe conducătorii a şapte cluburi din Superliga, în iniţiativa sa de a scăpa de regula U21.

Gigi Becali a ajuns din nou în atenţia fotbalului românesc după ce a jignit o parte dintre conducătorii echipelor din Superligă.

Finanţatorul celor de la FCSB s-a înfuriat din cauza faptului că aceştia nu l-au susţinut în demersul său de a opri regula U21.

Însă, şapte cluburi din Superligă au votat împotriva iniţiativei lui Gigi Becali, iar acesta nu a avut milă, făcându-i ”sclavi”.

Continuă tirada de reproşuri la adresa lui Gigi Becali: ”Sclavi sunt la Palat sau la el acasă! Un limbaj suburban, de cea mai joasă speţă”

Printre conducătorii cluburilor de fotbal care au reacţionat deja se numără Dan Şucu, patronul Rapidului, sau Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo.

De altfel, şi Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, i-a dat replica finanţatorului de la FCSB, pe care l-a acuzat de un limbaj ”suburban”.

”Gândiţi-vă ce am fi făcut fără să avem această regulă U21. Chiar fac apel… s-a coborât foarte mult nivelul, abaterile domnului Becali. Încercăm să schimbăm, să fie ceva pozitiv, exact pentru a schimba percepţia oamenilor.

Suporterii şi-au pierdut încrederea în jucători, în conducători, în fotbalul românesc în general. Dacă ne întoarcem în sclavie, sclav la Palat sau la el acasă!

Este un limbaj suburban, de cea mai joasă speţă. Problema e că nu a fost prima dată. Nefiind prima dată… cu toţii încercăm să atragem oameni competenţi şi apar astfel de manifestări care nu îşi au locul în societate”, a declarat Niculae, după ce s-a tras la sorţi ţintarul Superligii.

Gigi Becali nu a reuşit să obţină o majoritate de voturi de a scăpa de regula U21. Rezultatul voturilor a fost 7-7, astfel că regula se va menţine şi pentru stagiunea următoare.

Afla mai multe despre: fcsbrapidgigi becaliregula u21daniel niculae 

viewscnt
Articole similare