Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCM Craiova – Kuban Krasnodar, scor 30-24, în grupele Cupei EHF la handbal feminin

SCM Craiova – Kuban Krasnodar, scor 30-24, în grupele Cupei EHF la handbal feminin

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia rusă Kuban Krasnodar, cu scorul de 30-24 (17-13), în cea de-a patra partidă din grupa A a Cupei EHF.

În urma rezultatului, SCM Craiova acumulează 4 puncte, iar Kuban rămâne tot cu 4.

Cealală partidă a grupei va avea loc duminică, între Brest Bretagne Handball (4) şi Randers HK (2 puncte).

În meciul de debut, SCM Craiova a pierdut, în deplasare, cu Brest Bretagne Handball, scor 22-25, apoi a învins, pe teren propriu, formaţia Randers HK, scor 23-17, şi a cedat în a treia dispută cu Kuban, în deplasare, cu26-28.

Programul următor al echipei SCM Craiova în grupa A este: SCM – Brest (3 februarie) şi Randers – SCM (11 februarie).

SCM Craiova s-a calificat în faza grupelor după ce a trecut de formaţia ungară DVSC Debrecen, cu 24-19 şi 24-27. SCM Craiova a intrat direct în turul III al Cupei EHF.

Componenţa celor patru grupe este următoarea: Brest Bretagne Handball, Randers HK, SCM Craiova, Kuban (grupa A), Vipers Kristiansand, Handball Club Lada, Issy Paris Hand, Koebenhavn Haandbold (B), Vistal Gdynia, Viborg HK,  Byasen Handball Elite, Kastamonu GSK (C), Larvik, H 65 Hoors HK, HC Zalău, DHK Banik Most (D).

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei. Meciurile din această fază sunt programate în sistem eliminatoriu, în 3-4 martie, respectiv 10-11 martie, pentru calificarea în semifinale.

Afla mai multe despre: handbal femininscm craiovaehf cup,  

viewscnt
Articole similare