Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCM Craiova şi-a aflat prima adversară din preliminariile Ligii Campionilor!

SCM Craiova şi-a aflat prima adversară din preliminariile Ligii Campionilor!

Handbal

Comentarii

SCM Craiova va evolua în Grupa a II-a preliminară a Ligii Campionilor, din care mai fac parte HC Podravka Kprivnica din Croaţia, Muratpaşa Antalya din Turcia şi Zork Jagodina din Serbia, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, miercuri, la Viena.

În fiecare dintre cele două grupe preliminare, echipa din urna I valorică evoluează cu cea din urna a patra, iar cea din urna a doua cu cea din a treia. Câştigătoarele acestor semifinale joacă între ele pentru locul în grupele Ligii Campionilor.

Astfel, SCM Craiova va evolua cu Zork Jagodina, iar în cazul unui succes va întâlni câştigătoarea din meciul Podravka - Muratpaşa, pentru un loc între cele mai bune 16 echipe al competiţiei.

Meciurile vor avea loc în perioada 7-9 septembrie.

În urma tragerii la sorţi, s-a stabilit ca prima opţiune pentru organizarea turneului să o aibă Jagodina, a doua Podravka, iar a treia opţiune o are SCM.Craiova.

"Şcoala sârbească de handbal nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toate echipele vor dori să se califice în grupele Ligii Campionilor. Ne aşteaptă un meci greu cu Jagodina şi trebuie să ne pregătim foarte bine, să strângem informaţii despre adversari şi să reuşim accederea în premieră în grupele Ligii Campionilor", a declarat antrenorul oltencelor, Bogdan Burcea, potrivit site-ului oficial.

SCM Craiova este câştigătoarea din 2018 a Cupei EHF.

În Grupa I preliminară vor evolua Bietigheim din Germania, MKS Lublin din Polonia, Salerno din Italia şi Sper Amara Bera Bera din Spania.

Direct acceptată în grupele LC este campioana CSM Bucureşti. Medaliatele cu bronz în 2018 în Liga Campionilor au fost repartizate în prima urnă valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor stagiunii 2018-2019.

Potrivit forului european de profil, în prima urnă valorică se află deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, finalista Rostov-Don, medaliata cu bronz CSM Bucureşti şi Buducnost Podgorica.

Tragerea la sorţi va avea loc în 29 iunie, de la ora 13.30, la Viena.

Afla mai multe despre: scm craiovagrupeechipeliga campionilor 

viewscnt
Articole similare