Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCM Râmnicu Vâlcea anunţă că meciul cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor la handbal, a fost amânat

SCM Râmnicu Vâlcea anunţă că meciul cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor la handbal, a fost amânat

Handbal

Comentarii

Râmnicu Vâlcea primeşte sâmbătă, de la ora 17:00, vizita formaţiei BVB Dortmund, în al cincilea meci din Liga Campionilor.

Update: SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, vineri seară, că meciul cu Borussia Dortmund, programat în acest weekend, în grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, a fost amânat.

“Partida cu BV Borussia 09 Dortmund a fost amânată. Revenim cu informatii”, este anunţul de pe pagina de Facebook a SCM Râmnicu Vâlcea.

Potrivit GSP, la ultima testare a lotului vâlcean, trei jucătoare şi un membru al stafului au fost descoperiţi cu coronavirus.

Confruntarea ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea. Este al doilea meci al vâlcencelor care a fost amânat, după partida cu Podravka


Formaţia lui Florentin Pera caută încă prima victorie în grupa din Liga Campionilor.

Oltencele au patru înfrângeri în primele patru jocuri. Vâlcea a condus-o pe Gyor la pauză, în deplasare, dar a fost întoarsă în repriza secundă, când galacticele maghiare şi-au dat drumul la joc.

LIVE VIDEO Vâlcea - Dortmund, sâmbătă, în direct la Telekom Sport 2, ora 17:00

BVB Dortmund are o victorie în grupa B, după ce a învins-o pe Podravka Vegeta, scor 26-25.

Vâlcea a pierdut până acum meciurile cu Brest (21-28), Odense (21-30), TSKA Moscova (20-30) şi Gyor (31-38). Conform clasamentului, echipa lui Pera (ultima clasată cu patru meciuri) are cel mai slab atac (93 de goluri marcate). Dortmund a marcat de 136 de ori, dar are şi cea mai slabă defensivă din grupă (155 de goluri primite).

LIVE VIDEO Vâlcea - Dortmund, sâmbătă, în direct la Telekom Sport 2, ora 17:00

Pe teren propriu însă, Vâlcea a jucat un singur meci, cel cu Odense, pierdut destul de clar. Dortmund a bifat singura victorie a sa în grupă, în deplasare, la Podravka.

Afla mai multe despre: vâlcea 

viewscnt
Articole similare