Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCM Rm. Vâlcea în prima urnă valorică, CSM Bucureşti în a treia, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor!

SCM Rm. Vâlcea în prima urnă valorică, CSM Bucureşti în a treia, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor!

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea va face parte din prima urnă valorică, iar CSM Bucureşti din cea de-a treia, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, potrivit EHF.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc în 1 iulie, de la ora 19.00, la Viena.

EHF a anunţat, luni, repartiţia în urnele valorice, iar România, cu cele două reprezentate – SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, va fi prezentă în urnele 1 şi 3.

În prima urnă valorică, alături de SCM Râmnicu Vâlcea se vor mai afla deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, Rostov Don şi Metz, iar în urna a treia valorică vor fi CSM Bucureşti, CSKA, FTC Budapesta şi Brest.

16 echipe se vor afla la start, împărţite în două grupe, însă formaţii din aceeaşi ţară nu se vor afla în aceeaşi grupă.

După meciurile tur-retur, primele două clasate se vor califica direct în sferturile de finală, iar cele de pe locurile 3-6 vor disputa play-off, eliminatoriu, pentru alte patru locuri disponibile.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct locul în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card, după ce Liga Naţională a fost întreruptă din cauza pandemiei, cu cele două echipe pe primele două locuri.

CSM Bucureşti, cu un joc mai puţin la data întreruperii, dar la egalite de puncte cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea, a contestat decizia CA al FR Handbal, inclusiv la TAS, fiind aşteptat răspunsul.

În competiţia similară masculină, România nu este reprezentantă, după ce Dinamo Bucureşti nu a fost acceptată prin wild-card.

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare