Experiențe împreună.
You are here:

SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti şi-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti şi-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

Echipele de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti şi-au aflat, miercuri, adversarele din grupele Ligii Campionilor, competiţie care va debuta în 12-13 septembrie.

Potrivit tragerii la sorţi de miercuri, de la Viena, componenţa grupelor este următoarea:

Grupa A: Metz Handball, Rostov-Don, Vipers, Team Esbjerg, FTC Budapesta,  CSM Bucureşti, SG BBM Bietigheim, Krim Ljubljana;

Grupa B: SCM Râmnicu Vâlcea, Gyor ETO, Buducnost, Borussia Dortmund, CSKA Moscova, Brest Handball, Odense, Podravka.

Meciurile din faza grupelor vor începe în 12-13 septembrie şi se vor derula până în 14 februarie 2021.

La start se află cele 16 echipe, împărţite în două grupe, iar primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021. Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor şi a fost cap de serie la tragerea la sorţi de miercuri, iar CSM Bucureşti a primit wild-card şi va face parte din urna a treia valorică.

În competiţia similară masculină, România nu este reprezentantă, după ce Dinamo Bucureşti nu a fost acceptată prin wild-card. Liga Campionilor la masculin are acelaşi sistem de desfăşurare, iar tragerea la sorţi a avut loc tot miercuri.

Deţinătoarele trofeului sunt Gyor ETO la feminin, respectiv Vardar, la masculin.

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie