Experiențe împreună.
You are here:

Scor de tenis în Liga 2! UTA a distrus-o pe Miercurea Ciuc. Arădenii au un avans de şase puncte în frunte clasamentului

Scor de tenis în Liga 2! UTA a distrus-o pe Miercurea Ciuc. Arădenii au un avans de şase puncte în frunte clasamentului

Liga 2

Comentarii

UTA Arad a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a XXII-a a Ligii a II-a. Golurile au fost marcate de Ilie (11), Moise (33), Ioniţă (43), Melinte (55), Buhăcianu (58) şi Miculescu (74).

Liderul din Liga a II-a, UTA a început perfect partea a doua a sezonului. Arădenii au jucat entuziasmant la Miercurea Ciuc, iar la pauză conduceau deja cu 3-0. Florin Ilie a deschis scorul, Romario Moise a dublat avantajul, iar Alexandru Ioniţă a stabilit scorul primei reprize cu două minute înainte de intrarea la cabine.

Arădenii nu au ridicat piciorul de pe acceleraţie nici după pauză, iar Melinte a marcat superb pentru 4-0. După numai cinci minute, Buhăcianu a lovit şi el şi a ajuns la 11 reuşite în actuala stagiune. Tabela a închis-o cu un sfert de oră înainte de final Miculescu. UTA s-a impus cu 6-0 şi s-a distanţat la şapte puncte de principala urmăritoare, CS Mioveni.

REZUMATUL MECIULUI

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe