Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scor record reuşit de Canada în preliminariile Campionatului Mondial. Naţionala la care joacă şi Theo Corbeanu a câştigat cu 11-0

Scor record reuşit de Canada în preliminariile Campionatului Mondial. Naţionala la care joacă şi Theo Corbeanu a câştigat cu 11-0

Fotbal

Comentarii

Cel mai bun jucător al meciului a fost Lucas Cavallini, mijlocaş care evoluează pentru Vancouver Whitecaps, intrat la pauză şi autor al unui hat-trick.

Naţionala de fotbal a Canadei s-a impus cu scorul de 11-0 în faţa naţionalei similare din Insulele Cayman în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, zona CONCACAF.

Cel mai bun jucător al meciului a fost Lucas Cavallini, mijlocaş care evoluează pentru Vancouver Whitecaps, intrat la pauză şi autor al unui hat-trick. Pentru naţionala Canadei a mai evoluat şi jucătorul celor de la Bayern, Alphonso Davies, marcator a două goluri.

Pentru naţionala Canadei a jucat ca titular şi Theo Corbeanu, fotbalist de origine română, legitimat la Wolverhampton Wolves. Acesta a jucat până la vârsta de 17 ani pentru naţionalele de tineret ale României dar a ales să nu mai reprezinte România cu trecerea la seniorat. Statul canadian obişnuieşte să convingă sportivi din alte ţări să evolueze pentru ţara lor motivându-i financiar.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: canada 

viewscnt
Articole similare