Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scos din lot de o accidentare, Drăguş crede că România merita mai mult: ”Nemeritată această înfrângere” Ce spune despre arbitraj

Scos din lot de o accidentare, Drăguş crede că România merita mai mult: ”Nemeritată această înfrângere” Ce spune despre arbitraj

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul Denis Drăguş, care a fost înlocuit de Ricardo Grigore în lotul naţionalei under 21 pentru Campionatul European, în urma unei accidentări, a declarat, joi seară, că toţi coechipierii lui merită felicitări pentru parcursul la competiţia din Italia.

"Din păcate pentru ei imediat s-a dictat penalty, la noi se gândesc de două ori înainte să dea lovitura de la 11 metri. Îmi pare rău pentru băieţi, au muncit foarte mult. După părerea mea, nemeritată această înfrângere. Trebuie să ne dea încredere şi să fim mai motivaţi", a declarat Denis Draguş.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21, '90+4, Waldschmidt '51 (p), '90

Afla mai multe despre: dradusnationala de tineret 

viewscnt
Articole similare