Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCOUTER cu Laura Mândru | Antrenorul român care s-a calificat incredibil în Europa League, după ce a fost condus cu 2-0. Încă 4 români au devenit campioni

SCOUTER cu Laura Mândru | Antrenorul român care s-a calificat incredibil în Europa League, după ce a fost condus cu 2-0. Încă 4 români au devenit campioni

Special

Comentarii

S-a mărit numărul românilor care au câştigat titlul în campionatele din Europa. După Răzvan Lucescu, Alin Toşca, Alexandru Băluţă, a venit rândul celor de la Ludogoreţ. Golul săptămânii a fost reuşit peste ocean de Alexandru Mitriţă, în timp ce Ladislau Boloni, Daniel Isăilă şi Adrian Petre şi-au îndeplinit obiectivele în Belgia, Arabia Saudită şi Danemarca.

Alţi patru români au devenit campioni în Europa, după ce Ludogoreţ a cucerit campionatul în Bulgaria pentru a opta oară consecutiv. Moţi este din 2013 la Ludogoreţ şi are şapte titluri, Claudiu Keşeru, patru, iar Dragoş Grigore şi Adrian Popa câte unul. Moţi a devenit unul dintre cei mai titraţi fotbalişti români. Are 11 trofee cucerite în Bulgaria şi trei în Liga I in România.



Alexandru Mitriţă a fost declarat cel mai bun jucător al lui New York City din deplasarea încheiată la egalitate, 1-1. cu Chicago Fire. Mitriţă a marcat golul echipei sale şi a ajuns la trei reuşite în acest sezon.

Alexandru Băluţă a încheiat sezonul cu gol marcat. Mijlocaşul a adus victoria celor de la Slavia în duelul cu Sparta Praga, apoi echipa sa a primit şi trofeul de campioană, câştigat încă de acum o săptămână. Băluţă a mai câştigat în 2018 Cupa României cu Universitatea Craiova.

În Arabia Saudită, Daniel Isăilă a salvat-o pe Al Hazem de la retrogradare, după ce a câştigat barajul de menţinere în prima ligă. Meciul retur a fost de infarct. Echipa lui Isăilă a primit gol în minutul 12, apoi câştigătoarea s-a decis în urma loviturilor de departajare. Isăilă rămâne singurul antrenor român din prima ligă din Arabia Saudită, după ce Şumudică şi-a dat demisia de la Al Shabab, iar Ciprian Panait a retrogradat cu Al Batin.

În Scoţia, Mihai Popescu şi Laurenţiu Corbu au câştigat barajul de menţinere în prima ligă. Echipa lor, St. Mirren a câştigat returul cu Dundee după ce adversarii au ratat patru lovituri de departajare.

Ladislau Boloni s-a calificat în preliminariile Europa League cu Antwerp. Echipa sa a fost condusă cu 2-0, dar a revenit senzaţional şi s-a impus cu 3-2. Este cea mai importantă performanţă pentru Boloni din 2009 încoace, când a câştigat Campionatul şi Supercupa Belgiei cu Standard Liege.

Ionuţ Radu şi Genoa s-au salvat de la retrogradare în ultima etapă. Genovezii au remizat, 0-0, pe terenul Fiorentinei şi s-au menţinut în Serie A şi datorită înfrângerii lui Empoli de pe terenul lui Inter. Ionuţ Radu a încheiat sezonul cu 33 de partide jucate în cele 38 de etape.
 

Afla mai multe despre: scouterlaura mandru 

viewscnt
Articole similare