Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCOUTER, cu Laura Mândru | Golurile jucătorilor români au provocat incidente în Europa. George Puşcaş, erou la Palermo

SCOUTER, cu Laura Mândru | Golurile jucătorilor români au provocat incidente în Europa. George Puşcaş, erou la Palermo

Special

Comentarii

Golurile jucătorilor români au provocat incidente în Europa. S-a întâmplat şi în Belgia, şi în Bulgaria, acolo unde Standard Liege şi Ludogoreţ se luptă pentru câştigarea campionatului. A fost o săptămână bună pentru jucătorii români din străinătate, dar şi pentru antrenori. Recordul de invincibilitate al lui Răzvan Lucescu continuă, iar etapa următoare se poate întâmpla minunea, PAOK Salonic, campioană după 34 de ani. Marcatorii etapei sunt Razvan Marin, Keseru, Moti, Puscas si Paul Batin.

Răzvan Marin este fotbalistul român al momentului. Îi merge din ce în ce mai bine după ce a semnat cu Ajax Amsterdam. Marin a marcat şi etapa aceasta pentru Standard Liege, care a întâlnit marea rivală, Anderlecht. Mijlocaşul a deschis scorul cu un super gol, iar după ce Standard a majorat diferenţa, partida a fost oprită de central din cauza incidentelor provocate de fanii lui Anderlecht.



Răzvan Lucescu a fost întâmpinat de finanţatorul lui PAOK înaintea meciului cu Larissa. O victorie i-ar fi făcut campioni pe vulturi, dar au remizat, 1-1, şi trebuie să mai aştepte pentru a obţine titlul în Grecia. PAOK poate sărbători însă etapa următoare, chiar în faţa propriilor suporteri. Mai are nevoie de un singur punct în ultimele două etape.

A fost seara românilor în Bulgaria. Keşeru a marcat golul cu numărul 100 în tricoul lui Ludogoreţ. Atacantul român a deschis scorul în deplasarea de la Levski. Echipa sa a câştigat cu 2-0, datorită reuşitei lui Cosmin Moţi, care a marcat din penalty. După doar câteva minute, fundaşul român a fost eliminat. A primit al doilea cartonaş galben după ce s-a bucurat chiar în faţa fanilor lui Levski. Spiritele s-au încins pe tunelul de la vestiare. Un suporter al lui Levski a spart acoperişul din plastic şi a intrat pe tunel pentru a-l înfrunta pe Moţi. Ludogoreţ rămâne lider, cu trei puncte peste ŢSKA Sofia.

Dorin Rotariu a marcat pentru Astana: a deschis scorul în meciul câştigat de echipa sa cu 2-1 în faţa celor de la Ordabassy. Este a treia reuşită a lui Rotariu pentru Astana.

Ionuţ Radu a fost titular, din nou, la Genoa. Portarul naţionalei de tineret a fost lăudat de presa din Italia, deşi a primit două goluri, iar echipa sa a fost învinsă cu 2-0 de rivala din oraş, Sampdoria. Radu a avut intervenţii bune de-a lungul partidei, care au făcut ca scorul să nu fie mai mare.

În serie B, George Puşcaş a ajuns la nouă goluri în acest sezon. Internaţionalul de tineret a fost rezervă în deplasarea lui Palermo de la Benevento şi a marcat la două minute după ce a intrat pe teren. Palermo s-a impus cu 2-1 şi este la un singur punct în spatele locurilor care duc direct în Serie A.

În Danemarca, salvarea de la retrogradare este din ce în ce mai plauzibilă pentru echipa antrenată de Costel Gâlcă. Cu el pe bancă, Vejle a obţinut două victorii şi două remize în ultimele cinci etape. În prima ligă daneză, echipele din play-out sunt împărţite în două grupe. Primele clasate se vor lupta pentru loc de Europa League, iar ultimele pentru salvarea de la retrogradare.

Lui Paul Batin îi merge bine la Doxa, în prima ligă din Cipru. Atacantul din Baia Mare a înscris şi etapa aceasta şi a ajuns la şase goluri marcate în 2019.  


 

Afla mai multe despre: scouterlaura mandru 

viewscnt
Articole similare