Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCOUTER cu Laura Mândru | Răzvan Marin a fost Cristiano Ronaldo pentru o zi. Un stranier a devenit CAMPION, iar doi antrenori români au RETROGRADAT

SCOUTER cu Laura Mândru | Răzvan Marin a fost Cristiano Ronaldo pentru o zi. Un stranier a devenit CAMPION, iar doi antrenori români au RETROGRADAT

Stranieri

Comentarii

Încă un român este campion în Europa. După ce Răzvan Lucescu şi Alin Toşca au câştigat titlul în Grecia, fostul jucător al Universităţii Craiova, Alexandru Băluţă, a cucerit campionatul în Cehia cu Slavia Praga. Răzvan Marin a devenit jucătorul finalului de sezon în campionatul Belgiei, iar ultima etapă din Arabia Saudită a fost plină de dramatism pentru cei cinci români de acolo.

Răzvan Marin a încheiat en fanfare campionatul în Belgia. Mijlocaşul naţionalei a devenit golgheterul din play-out, după ce a reuşit o dublă în penultima etapă. Marin a marcat de cinci ori şi a dat trei pase decisive pentru Standard, care a încheiat sezonul pe locul trei şi va juca în Europa League.

Primul sezon ca stranier s-a încheiat cu primul titlu cucerit de Alexandru Băluţă. Mijlocaşul a devenit campion al Cehiei cu Slavia Praga, după ce anul trecut câştigase Cupa României cu Universitatea Craiova.

În Danemarca, Vejle, echipa antrenată de Constantin Gâlcă, a retrogradat după ce a pierdut în mod dramatic barajul de menţinere în prima ligă. Vejle câştigase cu 1-0 meciul tur din deplasare cu Hobro, iar pe teren propriu a ratat o lovitură de la 11 metri, şi a pierdut cu 2-0 după ce a primit un gol în prima repriză de prelungiri.

Ultima etapă din Arabia Saudită a fost plină de suspans pentru toţii românii de acolo. Marius Şumudică, Budescu şi Găman au ratat calificarea în preliminariile Ligii Campionilor Asiei, după ce echipa lor, Al Shabab, a fost învinsă cu 3-2 de Al Hilal. Meciul de la Riad a fost ultimul pentru Şumudică pe banca lui Al Shabab. Tehnicianul şi-a reziliat contractul cu arabii.

Al Batin, echipa antrenată de Ciprian Panait a terminat sezonul pe penultimul loc şi a retrogradat. Meciul din ultima etapă a fost arbitrat de brigada condusă de Ovidiu Haţegan. Centralul a avut nevoie de VAR pentru a dicta o lovitură de la 11 metri. Echipa lui Panait a fost învinsă cu 2-1 de Al Nasr, care a devenit campioana Arabiei Saudite pentru opta oară. 

În Bulgaria, toţi cei patru români de la Ludogoreţ au fost titulari în derby-ul cu Levski Sofia, terminat la egalitate, 1-1. Keşeru a obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Moţi a transformat-o, în timp ce Dragoş Grigore a fost eliminat în repriza a doua. Ludogoreţ se menţine pe primul loc şi, cu două etape înainte de finalul sezonului, are un punct avans faţă de ŢSKA Sofia.

Afla mai multe despre: laura mândruscouterrăzvan marinalexandru băluţă 

viewscnt
Articole similare