Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCOUTER, cu Laura Mândru | VIDEO: Răzvan Lucescu are Grecia la picioare! Panti, impecabil în Anglia. Totul despre stranierii României

SCOUTER, cu Laura Mândru | VIDEO: Răzvan Lucescu are Grecia la picioare! Panti, impecabil în Anglia. Totul despre stranierii României

Stranieri

Comentarii

A devenit o obişnuiţă ca Răzvan Lucescu să fie printre românii care se remarcă weekend de weekend în străinătate. Echipa sa a obţinut o nouă victorie în Grecia, în timp ce evoluţii bune au avut şi românii din Turcia, Qatar, Germania şi Anglia.

Kayserispor  a continuat seria de invincibilitate din campionatul Turciei datorită lui Cristian Săpunaru. Fundaşul de 34 de ani a fost titular în partida cu Yeni Malatyaspor şi a marcat golul prin care echipa sa a obţinut o remiză. S-a terminat 1-1, iar Kayseri are două victorii şi trei remize în ultimele cinci etape.

Răzvan Lucescu a mai făcut un pas către câştigarea titlului în Grecia. Echipa sa a obţinut o nouă victorie, a 16 în 17 etape, şi are un avans de şase puncte faţă de principala urmăritoare, Olympiakos. PAOK a câştigat cu 4-0 contra lui Heraklion şi nu a primit gol în ultimele trei etape.

În Qatar, fostul dinamovist, Valentin Lazăr, a reuşit o dublă pentru echipa sa. Lazăr a marcat primele două goluri pentru Al Kharitiyath, care este pe ultimul loc în campionat, dar are un parcurs perfect în Cupa Ligii. Echipa lui Lazăr s-a impus cu 4-1, s-a calificat în finală, iar joi seara se va lupta pentru trofeu.



Singurul român din Bundesliga, Alexandru Maxim, a fost rezervă etapa aceasta. Maxim a intrat în repriza a doua a confruntării dintre Mainz şi Nurnberg. Nu a marcat, dar a bifat 13-a prezenţă din acest sezon. Mainz s-a impus cu 2-1 şi este pe locul 10 în Germania.

Costel Pantilimon a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Nottingham Forest din acest weekend. Portarul naţionalei a apărat o lovitură de la 11 metri în partida cu Wigan. Echipa sa s-a impus cu 3-1 şi este la patru puncte de locuri de baraj pentru promovarea în Premier League.

Nicolae Stanciu încă este în perioada de pregătire cu Sparta Praga, care a jucat în weekend un amical contra lui Dinamo Kiev. Stanciu a marcat din lovitură liberă, iar Sparta s-a impus cu 3-2.

Afla mai multe despre: scouter 

viewscnt
Articole similare