Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scriem din nou istorie la EURO? Prima reacţie a lui Adi Mutu după tragerea la sorţi: "Să întrecem performanţa din 2019!". Ce a spus despre meciurile din grupă

Scriem din nou istorie la EURO? Prima reacţie a lui Adi Mutu după tragerea la sorţi: "Să întrecem performanţa din 2019!". Ce a spus despre meciurile din grupă

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei U21, Adrian Mutu, a oferit primele declaraţii, după tragerea la sorţi pentru EURO 2021.

România face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Olanda şi Germania, la turneul final al Campionatului European de tineret, care va avea loc în Ungaria şi Slovenia, în 2021, s-a stabilit, joi, după tragerea la sorţi de la Nyon. România a fost în a treia urnă valorică.

"E o grupă puternică, una dintre cele mai puternice. Ce să spun, nu aveam cum să picăm într-o grupă uşoară. Cei puternici se măsoară cu cei de nivelul lor. Vor fi meciuri frumoase, sunt încrezător în forţele noastre şi vom vedea ce va fi. Trebuie să joci cu fiecare până la urmă. Nu ne e frică de nimeni, din contră, mergem cu încredere. Vrem să repetăm şi, dacă se poate, să întrecem performanţa din 2019, care a fost un rezultat foarte important. Automat a devenit un obiectiv pentru noi, asta vrem să facem! 

Nu este avantajos, sunt multe echipe bune din Europa. Era altfel dacă erau doar opt. E mai lung, mai greu, cu echipe mai multe, dar avem încredere în noi. Întotdeauna prioritate are echipa mare, cred că am spus-o de zeci de ori (n. red - cu referire la suprapunerea turneului final cu startul calificărilor pentru Mondialul de seniori)", a declarat Mutu, pentru TVR, imediat după tragerea la sorţi de joi.

România este la a doua participare consecutivă la turneul final al CE under 21. La ediţia precedentă, care a avut loc în Italia, în 2019, tricolorii conduşi atunci de Mirel Rădoi, au ajuns până în semifinale, într-un alt format, cu două grupe de câte patru echipe. Tricolorii "mici" au fost eliminaţi de Germania, cu scorul de 4-2.

Afla mai multe despre: adrian muturomania u21euro 2021 

viewscnt
Articole similare